Продължете към съдържанието

Фирма за превоз на мебели Пловдив – Варна

Попаднали сте на правилното място, ако търсите превоз на мебели Пловдив – Варна. Нашата фирма е добре позната в сферата на хамалските и транспортните услуги и няма причина, поради която да не ни се доверите. Извършваме превози на всякакви товари, не само на мебели. Все пак се предполага, че щом четете тази статия вероятно имате нужда от превоз на мебели, а не от друга транспортна услуга. Затова в следващите няколко реда ще насочим вниманието си върху превозването на мебели и защо трябва да се възползвате от услугите на нашата фирма, и как ще протече цялата работа, ако в крайна сметка решите да ни се доверите.

Превоз на мебели Пловдив – ВарнаПревозването на мебели не е шега работа. Особено, когато става дума за толкова голямо разстояние. Все пак 300 километра в никакъв случай не са малко и всичко може да се случи по време на превоза. Поради тази причина трябва да се вземат адекватни мерки, които да гарантират по един или друг начин, че нищо няма да се случи с извозваните мебели. Спрямо вещите, които ще се транспортират се прилагат специфични начини и мерки за безопасност. Има коренна разлика между извозването на диван и извозването на секция, например, а когато става дума за много повече мебели, то нещата наистина „загрубяват“.

От изключително важно значение е как ще бъдат наредени мебелите в каросерията на превозващото ги средство. Те трябва да се поставят по такъв начин, че да се изключи дори най-малката възможност за „евентуален удар“. Това важи в пълна степен за дървените мебели, които са податливи на надраскване, счупване или изкривяване дори при най-лекия допир.

Също така е добре да „опаковате“ тези мебели, за да сте на 1000 % сигурни, че няма да им се случи нещо по време на превоза, натоварването или разтоварването им. Най-добрият опаковъчен материал, който бихте могли да използвате е т.нар. „противоударно фолио“, което всъщност представлява добре познатия на всички „найлон на топчета“, който обичаме да пукаме. То ще бъде напълно достатъчно, за да сте сигурни, че нищо лошо няма да се случи с мебелите Ви.

Фирма за превоз на мебели Пловдив – ВарнаСтига сме говорили за безопасността. Нека да обърнем внимание на друга не по-малко важна подробност свързана с превозването на мебели. Става дума за ефективността и бързината при извършването на превоза. По принцип „на път време няма“, но това не означава, че не може да се планират оптимално кратки срокове за извършването на превоза, без да се нарушава Закона за движение по пътищата и без да се създава опасност за товара. За целта трябва да се изготви план и маршрут на движение, който да бъде стриктно следван и изпълняван.

Както виждате извършването на превоз на мебели Пловдив – Варна в никакъв случай не е задача от типа „ставаш и тръгваш“, ами изисква сериозна предварителна подготовка и усилия. Ако нямате опит в подобни начинания, то по-добре потърсете помощ от професионалисти. С риск да прозвучи „надменно“ бихме казали, че ние разполагаме с необходимия капацитет, за да извършим качествено и рационално всяка една задача от сферата на хамалските и транспортните услуги.

С ръка на сърцето можем да наречем себе си „професионалисти“ в тази област! Можем да Ви предложим индивидуална оферта за превоз на мебели Пловдив-Варна, която да устройва еднакво добре и двете страни. За повече информация се свържете с нас на посочения в сайта телефон за контакти.