Продължете към съдържанието

Фирма за почистване на мазе и таван в Пловдив

Не превръщайте дома си, в частност мазето или тавана в едно малко бунище за ненужни вещи. Нямате никаква полза от това. Мястото на тези предмети не е у вас, нито на друго място. Едва ли някога ще замените LED телевизора си със стария аналогов или друга подобна вещ. Така че, вместо да събират прах, то по-добре се отървете от тях. Може би в момента не ви пречат, но повярвайте ни, че, ако продължавате със същия дух да складирате вещи, то много скоро нещата ще „загрубеят“. Надяваме се, че няма да го разберете по трудния начин – когато се чудите къде да складирате новата вещ!

Почистване на мазе и таван в ПловдивАко вече сте го разбрали и това е основната причина, поради която сте попаднали в нашия сайт, то нека ви споделим за услугите, които предлагаме, когато става дума за почистване на мазета и тавани. Изпращаме екип, който ще ви гарантира, че всички ненужни вещи ще бъдат изнесени и извозени до сметището по възможно най-бързия и безопасен начин. Разбира се, има известни различия в двете процедури.

Почистване на мазе

Почистването на мазе може да протече по много различни начини. Поради тази причина, се прави анализ на ситуацията и боклуците, които ще се изхвърлят. Взимат се предвид всички фактори, които по един или друг начин биха могли да окажат влияние върху целия процес. Например има огромна разлика върху почистването на мазе към къща и на мазе в жилищна кооперация. Самият демонтаж, изнасяне и извозване е коренно различен. Като добавим и факта, че някои по-обемисти и тежки боклуци, се изнасят изключително трудно, то сами разбирате защо тази услуга спада в графата предлагани от нашата фирма!

Почистване таван

Почистване на мазе и таван в Пловдив цениПри изхвърлянето на боклуците от таван, нещата стоят по горе-долу сходен начин, но с „малката“ разлика, че самият процес може да бъде значително по-труден. Особено с изнасянето и натоварването на отпадъците. Имали сме случаи, при които трябва да изнесем старо пиано от таван с „меко казано“ с тесни коридори. Тогава може да се наложи прилагането на техники от алпинизма. Въпросната вещ се „закача“ на няколко въжета и бавно се спуска през прозореца. Разбира се, за да се случи това е необходимо наличието на достатъчно голям прозорец, през който би могла да премине въпросната вещ. Не е задължително той да бъде на тавана.

ТЕПЕТО предлага изхвърляне на стари мебели и ненужни вещи от всяка точка на Пловдив и региона. Осигуряваме транспорт и хамали, с които да се случи това. Ако смятате, че можете да се справите сами с хамалската дейност, ние можем да се погрижим само за извозването на боклуците, ако не разполагате със собствен превоз, с който да направите това. За повече информация относно услугите, които предлагаме, когато става дума за почистване на жилища и прилежащи места от битови отпадъци.