Продължете към съдържанието

Извозване на чували със строителен отпадък в Пловдив и региона

Нашата фирма предлага комплексно или частично изхвърляне на отпадъци в Пловдив и региона. В случая става дума за строителен боклук. Той се утилизира по различен начин спрямо останалите видове отпадъци – битовите, например! За неговото рециклиране и изхвърляне е необходима специална техника, оборудване и транспорт. Особено, когато става дума за почистване на строителен обект от отпадъци. Тогава дори може да се стигне до използването на тежкотоварна техника – кранове, камиони и т.н. Така че, сами разбирате защо са ви необходими професионалните услуги на някоя фирма в случая.

Извозване на чували със строителни отпадъциТЕПЕТО е сред водещите фирми в сферата на хамалските и транспортните услуги в Пловдив. Ние можем да ви осигурим екип за почистването на боклуци от жилище след ремонт и каквото се сетите още. Имате боклуци за изхвърляне – обадете ни се! Ние ще решим проблема ви! Изхвърлянето на строителни отпадъци е една от най-тежките хамалски дейности и съвсем не ви препоръчваме да се захващате с нея!

Ако правите основен ремонт в дома си, то не може да си представите за какво количество отпадъци става дума. Дори при къртенето на част от стена или на подпрозоречно пространство, което разделя балкона от останалите помещения в дома ви, ще се образуват поне 10 чувалчета с отпадъци. Навярно разпиляни по пода, парченцата боклук не ви изглеждат много, но след като започнете да ги чистите ще си промените мнението. Гарантираме ви го! Другото, което вероятно впоследствие ще разберете е, че това наистина е хамалска дейност и то от най-тежките. В зависимост от това какви чувалчета сте взели и до каква степен ги пълните, те могат да имат различна тежест, но, ако приеме, че сте взели от стандартните и не ги пълните до горе, то едва ли ще тежат повече от 10-15 килограма. Сега си представете, че трябва да напълните, пренесете, натоварите и разтоварите 20 такива чувалчета. Изнасяте ги от апартамент на петия етаж в жилищна кооперация. Дори с асансьора тяхното пренасяне до транспортното средство ще ви се стори като „адско наказание“.

Извозване на строителни чували до сметище в ПловдивТака че, ако нямате излишно време за губене и търсите адекватна помощ – ТЕПЕТО е винаги на линия! Нашите хамали ще ви помогнат във всеки един момент, когато имате нужда от тях. Било то за изхвърляне на строителни или други видове за отпадъци. За преместване или извозване на някакъв вид товар. Винаги може да се обърнете към нас, когато става дума за хамалски и транспортни услуги. Разполагаме със собствено сметище за депониране на битови отпадъци, което е едно от ключовите ни предимства пред останалите фирми в бранша. Това ни позволява да предлагаме възможно най-атрактивни оферти, на които трудно ще устоите!

Свържете се с нас и ще научите допълнително за услугите ни. Гарантираме ви, че няма да останете разочаровани и ще си бъдем взаимно полезни!