Продължете към съдържанието

Лекотоварен превоз с падащ борд в Пловдив и региона

Нашата фирма предлага разнообразни хамалски и транспортни услуги в Пловдив и региона. Една от тях е лекотоварен превоз с падащ борд, която обикновено прилагаме при извозване на стари мебели, покъщнина или друг подобен тип товари. Тяхното превозване изисква специализиран транспорт и адекватни хамалски услуги. В противен случай рискувате да загубите не малко време и усилия, които бихте могли да си спестите, ако наемете професионалисти или сте създали „перфектна организация“.

Лекотоварен превоз с падащ бордПо тази тема обаче, ще говорим друг път. В днешния материал искаме да ви запознаем с транспортните услуги, които предлагаме и начина, по който може да се възползвате от тях.

Извозване на мебели

В повечето случаи изпращаме микробус, чрез който да бъдат извозени мебелите до желаната дестинация. В случаите, когато става дума за изхвърляне, е възможно да бъде използван и камион, но, ако обстоятелствата го позволят. Транспортното средство, се избира, в зависимост от ситуацията, количеството мебели и други подобни фактори, които малко или много оказват влияние върху работата.

Транспорт при преместване

Транспортът при преместване не се различава от този, който може да бъде изпратен за изхвърлянето на мебелите. Всъщност разликата е по-скоро в хамалските услуги. Подхожда се по различен начин, чиято цел е да осигури безопасното и експедитивно преместване на покъщнината ви. Времето и цената на услугата, се определят от местоположението, на което се намира багажа, неговото количество, сложност и т.н. За повече информация и конкретни оферти позвънете на посочените начини за контакт.

Извозване и изхвърляне на битови отпадъци

Специфичното при извозването и изхвърлянето на битовите отпадъци, е начина на изнасяне най-вече. В категорията битови отпадъци попадат мебели, електроуреди, посуда и други вещи от ежедневието ни. Тяхното изхвърляне може да създаде известни затруднения, ако не сте подготвени за това, което ви очаква. Даваме ви прост пример с изхвърлянето на стар диван или секция. Често срещаме затруднения с изкарването на диванът или неговото внасяне. Те са породени от неправилната му и „огромна“ форма, която превръща преминаването му през вратите и коридорите в „мисия НЕвъзможна“. Когато става дума за изхвърляне обаче, тези затруднения могат да отпаднат, ако натрошите въпросната вещ. Това звучи просто, но не чак толкова. Освен това крие известни рискове.

Лекотоварен превоз с падащ борд цениЩе ви разкрием една малка тайна при извозването на битови отпадъци. Натрошаването им на по-големите вещи, не се прави само с цел улесняване на изнасянето им, но и за да се използва максималния капацитет на каросерията на превоза. По този начин ще може да съберете много повече „материал“, отколкото, ако ги натоварите в цял вид.

Превоз под наем

Ако имате нужда само от превоз, ние от ТЕПЕТО ви предлагаме транспортни средства под наем. Освен това можем да изпратим и хамалски екипи, които да поемат „тежката“ част от начинанието, с което сте се захванали – демонтаж, изнасяне, натоварване и разтоварване.

Извозване на строителни отпадъци

Строителните отпадъци, се изхвърлят по специфичен начин, който налага тяхното „по-специално“ извозване. Общоприетата практика, е да се използват микробуси или да се изпращат контейнери, в които да се натоварват отпадъците. Те се извозват на специализираните места, които се занимават с тяхното утилизиране.