Продължете към съдържанието

Хамали за почистване и изхвърляне на боклуци от баня в Пловдив

Обикновено един основен ремонт в банята е съпътстван от огромно количество отпадъци – плочки, цимент, бетонови остатъци и т.н. Самото къртене и ремонтиране на банята отнема страшно много усилия и време. Лепенето на плочки изисква истински майсторлък, а за останалите дейности няма смисъл да говорим – при тях е положението е същото. На пръв поглед може да ви изглежда лесно, но попитайте някой работник от фирма за къртене или пробвайте сами и ще се убедите в обратното!

Изхвърляне на боклуци от баня в ПловдивС изхвърлянето на боклуците след ремонт нещата стоят по сходен начин. Разбира се, тук не се изискват някакви „специфични умения“, но физическите усилия и време, което ще загубите покрай тази дейност са наистина сериозни и не бива да ги подценявате!

Ако сте наели фирма, която да изхвърли ремонта на банята, то би трябвало тя да се погрижи и за изхвърлянето на боклуците. Така е редно, а и по принцип влиза в нейните задължения. В случай обаче, че сами правите ремонта вкъщи и на вас се пада задачата да изхвърлите боклуците от банята, то е желателно да помислите за целия процес – от купуването на необходимите материали до извозването на строителните отпадъци. Съветваме ви да го направите и да не подценявате сложността на работата, за да не останете неприятно изненадани впоследствие.

Основният проблем, с който може да се сблъскате при изнасянето и изхвърлянето на боклуците от банята, е свързан с тяхното транспортиране до сметище. Обективно погледнато може да ги извозите с личния си автомобил, но, ако постъпите по този начин ще си отворите допълнително работа. При положение, че количеството на отпадъците, е по-голямо може да ви се наложи да извозите товара на няколко курса. Също така забравете за варианта, при който ще „излезете“ чисти от цялата ситуация. Със сигурност ще ви се наложи да правите основно почистване на автомобила си, след като приключите с цялата операция.

И не на последно място трябва да поставим въпроса от икономическа гледна точка – „Рентабилно ли е да използваме колата си при подобни премеждия?“. Според нас не и вече се обосновахме защо, но всеки сам си преценява. Само ще вметнем, че наемът на микробус за изхвърляне на боклуци от баня или други отпадъци, ще ви излезе точно колкото, а може би и по-нисък от разходът за гориво + времето и усилията, които ще изразходите покрай това начинание.

Изхвърляне на боклуци от баня в Пловдив цениДругият проблем, пред който ще се изправите, е наречен „изнасяне“ на чувалите с отпадъци. Съветваме ви да не ги препълвате, защото ще станат трудни за пренасяне. Несъобразената тежест + местоположението на жилището ви могат да ви изтощат до такава степен, че натоварването да ви се стори подобно на това, на което се подлагат професионалните спортисти, които се готвят за голямо състезание! Честно казано няма да сте далеч от истината. Пренасянето на 20-30 или повече чувала със средна тежест 10-20 килограма по стълбите до превозното средство и натоварването, е равносилно на силова тренировка от състезанието „Най-силните мъже на планетата!

Предполагам вече разбирате колко полезни всъщност могат да ви бъдат хамалските и транспортните услуги в тази и други подобни ситуации. Така че, ако все още не сте открили изгодна оферта за изхвърляне на боклуци от баня в Пловдив – обадете ни се!