Продължете към съдържанието

Хамалска фирма изхвърля стара секция в Пловдив

Имате стара секция за изхвърляне, но не разполагате с достатъчно свободно време и умения, за да организирате цялата процедура сами? Не се притеснявайте повече! Нашата фирма може да ви окаже адекватна помощ, когато става дума за преместване или изхвърляне на стари мебели. Разполагаме с достатъчно на брой квалифицирани кадри, транспортни средства и инструменти, с помощта, на които можем да ви гарантираме, че всичко ще премине, без абсолютно никакви затруднения! Изхвърляме стари секции, гардероби, шкафове и всякакво друго обзавеждане на територията на град Пловдив и региона.

Демонтаж и изнасяне на секция

изхвърля стара секция ПловдивБез значение дали ще я изхвърляте или премествате, секцията трябва да бъде разглобена пред това. Вероятно това ви е известно, но желаем да го споменем, тъй като някои хора си въобразяват, че могат да изнесат въпросната вещ, без да я разглобяват. Разбираме колко трудности може да ви коства повторното сглобяване на една секция, но просто няма как да я изнесете в сглобен или полусглобен вид. Дори да смятате да я изхвърляте ви препоръчваме да разглобите секцията. Ще ви бъде много по-лесно, отколкото, ако тръгнете да я трошите или изнасяте в полусглобен вид. Нашата практика, е да демонтираме секцията на дребни парчета. Защо го правим ли? Не само, за да бъде облекчено изнасянето, но и да можем да се възползваме от максималния капацитет на превозното средство, с което ще извозваме тази мебел – било то до сметището или до мястото, на което искате да бъде доставена.

Извозване на секция

Ако ще бъде извозвана само една секция, може да се натовари в полусглобен вид, но честно казано не ви препоръчваме да го правите или да карате хамалите да го правят. При положение, че смятате да използвате тази вещ отново, то е наложително да вземете всички необходими мерки за безопасност, а извозването на секция в неразглобен вид в никакъв случай не може да бъде наречено „безопасно“. Тук е момента да отбележим, че „чупливите“ елементи – стъклени врати; шкафчета и т.н. трябва да бъдат опаковани, за да се гарантира тяхната сигурност по време на превоза.

Изхвърляне на стари мебели

изхвърля стара секция Пловдив и мебелиМоже да ви звучи лесно, но изхвърлянето на стари мебели, в това число и на секция, в никакъв случай не е лесна задача! Необходима е сериозна организация, за да премине всичко „гладко“ и безпроблемно“. Само изнасянето, разглобяването и извозването на секцията до сметището за депониране може да ви отнеме няколко часа! Представете си, че заедно с нея ще трябва да изхвърлите още стар диван, кухненски шкафове, гардероб и други подобни мебели от дома ви? Така че, добре преценете дали сте способни да изхвърлите сами старите си мебели или ще имате нужда от помощта на професионалисти в тази сфера – хамали.

Други хамалски услуги

Освен, че нашата фирма изхвърля стара секция Пловдив, ние можем да ви бъдем полезни и с останалите услуги, които предлагаме. Може да наемете хамалите на ТЕПЕТО при преместване на багаж, извозване на покъщнина, разчистване на двор и градина от боклуци, изнасяне на вещи и всякакви други подобни дейности, за които е нужна „физическа сила“, „професионални хамалски умения“ и подходящ превоз! С две думи – обадете се на телефон 0897 87 59 78 и решете проблемите си!