Продължете към съдържанието

Фирма за извозване на стари мебели в Пловдив и региона

Ние предлагаме разнообразие от хамалски и транспортни услуги на територията на град Пловдив и региона. Една от тях е извозване на стари мебели при преместване, изхвърляне или друга причина. Предлагаме транспорт, хамали и всичко останало, което ще бъде необходимо за осъществяването на бързия и безпроблемен превоз на желаните вещи. Ние от ТЕПЕТО можем да се нагърбим не само с извозването на мебелите, но и с тяхното предварително разглобяване, опаковане и изнасяне. Извозването на старите мебели никога не е било по-лесно, отколкото ще бъде с хамалските услуги на нашата фирма! Гарантираме ви!

Извозване стари мебели в ПловдивИзвозване на стари мебели

Извозването на ненужното обзавеждане не се изчерпва само с натоварването, разтоварването и транспортирането му до желаното място. Товарът трябва първо да се разглоби и опакова, ако се налага. След което се пристъпва към неговото изнасяне. Тези два процеса звучат лесни, но повярвайте ни не са. Също така няма да е преувеличено, ако кажем, че спадат и в графа „досадни“. Цялата тази „комбинация“ от услуги представлява извозване на мебели или багаж.

Какво трябва да знаем

Най-вероятно сте попаднали при нас, поради този въпрос – „Какво трябва да знаем за извозване на стари мебели“. Общо взето са няколко неща. На първо място трябва да разполагате с подходящ превоз. Без него мисията ви е обречена на провал. Ние използваме специално пригодени за целта микробуси. Съветваме ви да направите същото. Какво му е специално на нашите превозни средства? Те разполагат с няколко „джаджи“, които малко или много улесняват работата. Например, нашите микробуси имат специални „асансьорни капаци“, чрез които се натоварват по-големи вещи от типа на диван, секция, гардероб, пиано, каса и т.н.

Извозване стари мебели в Пловдив цениДругото, на което искаме да обърнем внимание е свързано с демонтажа и изнасянето на старите мебели. Сами разбирате, че секцията, гардеробът или кухненските шкафове няма как да бъдат преместени от вас в цял вид. Това е невъзможно и поради тази причина е наложително тяхното разглобяване. Ако не смятате да изхвърляте старите си мебели, то ще се наложи и да ги опаковате. Особено тези, които са с мека тапицерия и могат лесно да бъдат повредени по един или друг начин при допир с друга твърда повърхност. Може да си осигурите подходящи опаковки при преместване от фирмата, която сте наели да извози мебелите ви.

Какво ще ни бъде необходимо

Освен превозно средство, ще имате нужда от помощници за изнасянето и разглобяването на мебелите. За опаковането – кашони, найлоли, фолио и всякакви други противоударни материали. Също така ви съветваме да се заредите с достатъчно воля, енергия, търпение и време, тъй като по време на работа могат да възникнат доста непредвидими неща, които да ви изкарат „извън строя“. Винаги на първо място трябва да бъде безопасността ви! Така че, работете внимателно и не се излагайте на риск.

Изхвърляне на битови отпадъци

Мебелите спадат в графата битови отпадъци. Поради това, ако смятате да ги изхвърляте, трябва да се съобразите със Закона за регламентирано изхвърляне на подобен вид боклуци. Дебело подчертаваме, че битовите отпадъци не са само онези, които изхвърляме в ежедневието си – опаковки или остатъци от храна, но и всички други вещи и материали, които използваме в „битовизма“ си. Те се изхвърлят по специфичен начин, който позволява тяхното правилно утилизиране и рециклиране.