Продължете към съдържанието

Изхвърляне на строителни отпадъци в Пловдив и региона

Предлагаме изхвърляне на всякакви видове битови отпадъци, включително и строителни такива след ремонт на жилище. Осигуряваме квалифицирани кадри, които да извършат активно почистване на площадката и транспорт, с който да бъдат извозени боклуците до съответното сметище за депониране. ТЕПЕТО.com е на среща винаги, когато имате нужда от качествени хамалски и транспортни услуги в Пловдив и региона.

Изхвърляне на строителни отпадъци в ПловдивПочистването на строителни отпадъци след ремонт отнема време и усилия. Освен това може да бъде наложително използването на специфична техника и инструменти, с които навярно не разполагате. Всъщност това е една от причините, поради които мнозина решават да наемат професионалисти за почистването, отколкото да се погрижат сами за тази работа. Изхвърлянето на строителните отпадъци може да отнеме различно време. Не е важно само количеството, но и техния вид, както и местоположението на обекта, от който ще бъдат изнесени. Поради това трябва да разберете, че без да сме се запознали в детайли с вида на работата, за която ни търсите, не можем да ви дадем конкретна цена и срокове.

Друг въпрос, който често ни задават наши клиенти, е свързан с изхвърлянето на строителни отпадъци + битови такива! Да, ТЕПЕТО може да се погрижи за АБСОЛЮТНО всички ненужни вещи, строителни или битови отпадъци, които трябва да бъдат изхвърлени. Така например може да ни наемете за цялостното почистване на жилище от боклуци.

Изхвърляне на строителни отпадъци в Пловдив цениОтносно строителните отпадъци трябва да посочим, че те се извозват до специфични бунища, които се занимават с тяхното утилизиране. Някои от тях могат да бъдат изключително опасни и да нанесат неподозирани щети на околната среда и хората. Така че, ако в крайна сметка прецените, че разполагате с необходимия капацитет сами да си изхвърлите боклуците, то имайте го предвид това! Строителните отпадъци не се извозват на общите сметища.

Хубаво е да знаете още, че има изисквания и за вида транспорт, който ще използвате. Препоръчваме това да бъде бордови микробус, който улеснява натоварването на чувалите и останалите видове отпадъци. За разлика от закритите бусове, които имат само един вход/изход, при бордовите могат да се натоварват от всички страни. Това позволява на по-едрогабаритните боклуци да бъдат качвани дори с помощта на мотокар. Също така се улеснява и разтоварването им. Повечето бордови микробуси разполагат с т.нар. „кран“, който ще вдигне каросерията и ще изсипе товара.

ТЕПЕТО предлага контейнери и транспорт под наем. Ако имате физическата възможност сами да изнесете чували с боклуците, но нямате превоз, с който да ги извозите до сметището, то може да наемете такъв от нас. Повече информация относно офертата за контейнер или превоз под наем може да научите, ако ни се обадите на посочения телефон. В случай, че не ви се занимава с хамалогия и останалите почистващи дейности, наемете ни за комплексно изхвърляне на строителни и битови отпадъци в Пловдив!