Продължете към съдържанието

Транспортна фирма в Пловдив и региона

ТЕПЕТО е фирма, която работи в сферата на хамалските и транспортните услуги. Предлагаме извозване на всякакви видове битови товари. Може да ни наемете за доставка, преместване или изхвърляне на вещи, мебели, стоки и т.н. В комбинация с висококачествените хамалски услуги, които предлагаме, може да бъдете спокойни за товара, който ще бъде преместен.

Ето и част от услугите, които предлага транспортна фирма ТЕПЕТО:

  • Извозване на мебели от жилище или склад
  • Извозване на отпадъци до сметище.
  • Доставка на строителни материали от всяка точка на България.
  • Извозване на покъщнина при преместване или изхвърляне.
  • Транспорт на багаж.
  • Извозване на стари вещи.
  • Транспорт под наем при преместване или изхвърляне.

Транспортна фирма в ПловдивОсвен с транспортирането на желания товар, ние може да се погрижим и за неговото подготвяне и разтоварване. Хамалските и транспортните услуги вървят ръка за ръка. Поради тази причина съветваме нашите клиенти да се възползват от комплексните оферти, които предлагаме. По този начин няма да се ангажирате с нищо и цялата отговорност ще бъде прехвърлена в ръцете на опитните хамали.

Качеството на транспортната услуга не зависи само от вида на превода, който ще бъде използван. За да бъде извозен безопасно товара, се прилагат един куп „последващи“ действия, за които може да бъде необходимо използването на специализирана техника. Например, когато става дума за превоз на тежки и едрогабаритни строителни материали, които се товарят на палета, е необходимо използването на мотокар. Тяхното извозване пък трябва да бъде „обезпечено“ или иначе казано – да се приложат специфични мерки за безопасност. Те се определят в зависимост от вида на товара и неговите размери. Могат да се използват колани; специални опаковки и т.н.

При извозването на товари, които са чупливи или с висока себестойност, е желателно да се спазят всички предписани безопасни мерки. Всъщност няма да е излишно да бъдат предприети и допълнителни такива. Основна грешка е да си мислите, че като изпълните списъка с мерки за безопасност, ще си гарантирате, че нищо няма да се случи с товара. Това не е така или по-точно – винаги има 1 % риск, който може да „преобърне каруцата“. Този процент е в „ръцете“ на водача на превозното средство. Всеки товар се извозва по специфичен начин. Отстрани може и да не изглежда така, но от опит ви казваме, че има сериозна разлика между извозването на палета, на които са натоварени строителни материали и на каросерия пълна с мебели. Не се предприемат никакви опасни маневри, спирания и т.н.

Ако се възползвате от нашите хамалски и транспортни услуги, фирма ТЕПЕТО ще ви гарантира висококачествено изпълнение в максимално кратки срокове. За повече информация се свържете с нас чрез посочените данни за контакт.