Продължете към съдържанието

Извозва отпадъци в Пловдив и региона

Фирма ТЕПЕТО, която е сред водещите в Пловдив в сферата на хамалските и транспортните услуги, извозва отпадъци на изключителни цени. Нашите хамали могат да се заемат не само с превозването на боклуците до сметището, но и с тяхното почистване. Поради тази причина предлагаме комбинираната услуга – почистване и извозване на отпадъци до бунището. За повече информация се свържете с нас на телефонът посочен в сайта.

Извозва отпадъци в ПловдивПредполагаме, че имате много въпроси, които са свързани с този тип дейности и услугите, които предлагаме. В интернет информацията, която бихте намерили по въпроса е оскъдна. Вероятно по-голяма част от впечатленията ви са добити от мненията на други хора по форумите и социалните мрежи, но ви съветваме да не ги приемате като „константа“. Някои от тях са платени, а други просто са попаднали на „кофти фирма“, но затова си има и причина. Съблазнени от изключително ниски цени, които предлагат някои „т.нар. фирми и лица“ в сайтовете за обяви. Зад тези публикации често стоят „измамници“, които просто отбиват номера и не си вършат съвестно работата. Не ни разбирайте погрешно. Не искаме да „плюем“ по конкуренцията, с цел да изпъкнем ние. Напротив. Казваме ви как стоят реално на нещата и ви съветваме внимателно да подбирате фирмата, на която бихте се доверили.

Тя трябва да отговаря на определени критерии и да вдъхва „сигурност“. В днешно време нито една себеуважаваща се фирма, която има сериозни намерения в бранша не може да си позволи да отсъства в интернет пространството под една или друга форма – сайт, фейсбук страница и т.н. Затова избягвайте обявите от лица или фирми, за които не успявате да откриете надежда информация в мрежата.

Малко се отклонихме от темата. Така че, да се върнем на въпроса с изхвърлянето и извозването на отпадъците до сметище и в частност ролята на ТЕПЕТО.

Изхвърляне на отпадъци

Изхвърляме почти всякакви видове отпадъци – строителни, битови и т.н. Тук е моментът да отбележим, че всеки вид се изхвърля и утилизира по различен начин, което налага използването на определен тип техника и превозни средства. Да поговорим малко за изхвърлянето на строителните отпадъци. Те се утилизират по специфичен начин, който предпазва природата от негативното им и дори опасно за човешкото здраве влияние. Поради това се подхожда по „деликатно“ с тяхното изнасяне и извозване. Ние изхвърляме строителни отпадъци след ремонт – бетонни части, остатъци от плочки и .тн.

Изхвърляне на мебели и ненужни вещи

Извозва отпадъци в Пловдив цениНа пръв поглед вероятно ви изглежда лесно да изнесете ненужния диван, телевизор или гардероб от дома си, но действителността е друга. Можем да развием есе от поне 10 листа по тази тема, но ще вметнем само част от нещата, които със сигурност могат да ви попречат да осъществите намеренията си. Липсата на транспортно средство, е едно от тях. За целта се използва подходящ превоз – микробус, камион или друго подобно.

Транспорт под наем

Ако имате достатъчно свободно време и „надеждни“ помощници, които да ви помогнат с изнасянето на боклуците и единственото нещо, което ви липсва е подходящ превоз, ние от ТЕПЕТО можем да ви осигурим транспорт под наем. Изпращаме и контейнери, в които може да натоварите отпадъците. Тогава нашата грижа, е извозването на боклуците до сметището, а на вас остава „хамалогията“.