Продължете към съдържанието

Евтино изнася и изхвърля боклуци от мазе в Пловдив

Ако ви е обхванала „манията“ за пролетно почистване и сте решили, че е крайно време да вкарате ред в дома си в частност две от най-пренебрегваните помещения – мазето и тавана, то ви съветваме добре да обмислите дали можете да се справите сами или ще имате нужда от помощ. При положение, че става дума за основно почистване с изхвърляне на мебели, вещи и други отпадъци, ще ви бъде нужна солидна организация. Мерките, които трябва да предприемете зависи от вида на боклуците, които ще изнасяте и изхвърляте.

Изнася и изхвърля боклуци от мазе в ПловдивХамалска фирма ТЕПЕТО може да ви предложи своите хамалски и транспортни услуги при почистване на мазета и тавани с изхвърляне на битови и строителни отпадъци. Осигуряваме и превоз под наем на клиенти, които смятат, че могат да се справят сами с почистването, но не разполагат с транспорт, с който да извозят отпадъците до сметището. Голяма част от хората, които ни потърсят обаче, впоследствие решават да се възползват от комплексните ни хамалски и транспортни услуги при почистване и изхвърляне на боклуци. Реално погледнато разликата в цената е минимална и не си заслужава да изразходвате усилия, време и нерви, след като може професионалисти да свършат вашата работа и то напълно безплатно!

Безплатно изхвърляне на битови отпадъци

Факта, че разполагаме със собствено сметище за депониране на битови отпадъци ни дава възможност да предлагаме БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стари мебели, вещи и електроуреди. Разбира се, има някои условия, на които трябва да отговарят въпросните отпадъци. Като например количество, вид и т.н. Можем да изпратим хамали, които да се погрижат за изхвърлянето само на един диван, например. Не е задължително да имате „една камара“ боклуци, за да ни потърсите. Така че, преди да планирате и да правите каквото и да било, свържете се с нас и заедно ще обсъдим вариантите, при които могат да бъдат изхвърлени ненужните вещи.

Евтино почистване на мазета и тавани

Мазето и тавана най-често се превръщат в едни „домашни депа“ за битови отпадъци и ненужни вещи, които меко казано сме забравили, че притежаваме, но поради някаква причина не ги изхвърляме. Вярно е, че е „грехота“ да изхвърлиш нещо, което работи или е в достатъчно добро състояние, но, ако не смяташ да го използвам за какво ти е тогава? Не бъдете вещомани и изхвърлете всички боклуци от дома си! ТЕПЕТО предлага евтино почистване на мазета и тавани на фона на усилията и времето, което ще ви спестим.

Извозване на боклуци до сметище

Изнася и изхвърля боклуци от мазе в Пловдив цениКакто споменахме вече можем да ви помогнем само с извозването на боклуците, ако нямате възможност да го направите сами. Ще изпратим подходящия превоз на уговореното място. Можем да осигурим и контейнери, за да улесним цялата процедура. Без значение от вида на отпадъците – мебели, електроуреди, строителни отпадъци, дрехи и т.н.

Фирма ТЕПЕТО е винаги на ваше разположение, когато става дума за хамалски и транспортни услуги. Стига да можем ще ви помогнем във всяка една битова ситуация, в която сте изпаднали. Евтино, бързо и дори безплатно в Пловдив и региона! Потърсете ни и вярваме, че заедно ще намерим благоприятен изход от всяка една ситуация свързана с преместване или изхвърляне на вещи и отпадъци.