Продължете към съдържанието

Хамалска фирма за извозване на стара секция и диван в Пловдив

Преместването на мебели и по-специални по-обемистите такива, като диван, секция, гардероб  т.н., изисква не само свободно време, но може да ви коства и сериозни усилия. Това важи и при тяхното изхвърляне. Самото естество на вещите изисква предварителна подготовка. Затруднения може да срещнете и при извозването на боклуците, без значение дали ще ги премествате или изхвърляте. Така че, може би тогава ще разберете защо мнозина предпочитат да наемат фирма за хамалски и транспортни услуги, вместо да се захванат сами.

Извозване на стара секция и диван в ПловдивВ Пловдив и региона винаги може да разчитате на помощта на ТЕПЕТО. Нашата фирма разполага с необходимия ресурс, за да се справи с всяко извозване и преместване или изхвърляне. Днес ще си поговорим по-конкретно за извозването на секция, диван и други обемисти вещи. Те могат да ви създадат сериозни главоболия и поради тази причина искаме да ви „предупредим“ за това, което ви очаква, ако в крайна сметка решите да се заемете сами, а не потърсите услугите на професионалисти. Пределно ясно е, че най-важното е да разполагате с подходящ превоз, но цялата работа не се изразява само в това.

Извозване на стара секция

Подразбира се, че секцията няма как да бъде изнесена в цял вид. Трябва да се разглоби, без значение дали става дума за преместване или изхвърляне. В зависимост от вида на секцията, нейното демонтиране може да ви коства различни по своето естество усилия и време. Старите секции от времето на комунизма например, са изключително солидна конструкция, която наистина трудно се разглобява. С времето се е амортизирала, съставните й елементи най-вероятно са клеясали, ако не е била поддържана. Вярно е, че, ако смятате да я изхвърляте няма никакъв смисъл да бъдете внимателни и дори бихте могли да си позволите да „строшите“ някоя част, но, ако планирате да я използвате отново, сами разбирате, че трябва да сте прецизни във всяко едно действие.

Разглобяването се налага не само, за да улесни изнасянето, но и извозването до някаква степен. Най-вече в случаите, когато се извозва по-голямо количество багаж или мястото в превозното средство е „ограничено“. Когато се разглоби на парчета, могат да се използват максимално празните пространства в каросерията.

Извозване на диван

Извозване на стара секция и диван в Пловдив цениПреместването на диван е с една идея по-сложна задача, тъй като самата мебел не подлежи на „пълен“ демонтаж. Няма как да го разглобите до основи, поради което неговото изнасяне и извозване може да ви създаде сериозни неприятности. Вероятно си спомняте през какви перипетии сте преминали, когато сте купили дивана и е трябвало да го внесете в дома си. Е…сега ще трябва да преминете през същото! Разбира се, както споменахме вече, изхвърлянето е значително по-лесно и не изисква да бъдете внимателни при изнасянето и превоза.

Зад хамалските и транспортните услуги винаги има риск за здравето. Така че, бъдете внимателни и не подценявайте нито една работа, с която се захванете! Било то преместване или изхвърляне на определени вещи.

Ако искате всичко да премине според предварително очаквания начин и без да бъде загубена дори минута време, позвънете на 0897 87 59 78 и забравете за проблемите! ТЕПЕТО ще ви гарантира, че преместването или изхвърлянето на желаните вещи, ще бъде изпълнено в предварително уговорения срок и ценови диапазон!