Продължете към съдържанието

Евтино изнася и извозва стари мебели в Пловдив

Хамалска фирма ТЕПЕТО предлага услугите си при преместване или изхвърляне на стари мебели в Пловдив и региона. Изнасянето и извозването на стара покъщнина е задача, която изисква професионализъм и е желателно да се обърнете към нея с необходимата сериозност. Мнозина предпочитат да наемат хамали, вместо да се мъчат сами да се справят с това. Не бъдете твърдоглави и ако не сте напълно сигурни, че можете да извършите организацията и самия процес сами – потърсете помощ!

Изнасяне на мебели

Изнася и извозва стари мебели в ПловдивОтстрани изнасянето на мебелите изглежда просто, но всъщност не е. Излишно е да влизаме в обяснения как се процедира с изнасянето на по-обемни вещи, като диван, секция или гардероб. Както вероятно се досещате, те се демонтират, ако това е възможно. Целта е проста и ясна – да се улесни изнасянето и извозването им. След малко ще стане дума за това как се извозва покъщнина и какво е необходимо за осъществяването на бърз, експедитивен и сигурен превоз!

Тук е момента да посочим, че изнасянето се извършва по различен начин в зависимост от целта на заданието. Когато се премества багаж или покъщнина, изнасянето е по-прецизно. Както и демонтажа. Докато при изхвърлянето могат да се позволят повече фриволности.

Извозване на мебели

Извозването на мебелите започва още от тяхното натоварване. Вещите, които ще се извозят, се натоварват по специфичен начин, който да оптимизира максимално свободното пространство в каросерията на транспортното средство. Както и при изнасянето, и при извозването процеса протича по различен начин спрямо заданието.

При изхвърлянето на стари мебели и ненужни вещи, не се обръща кой знае колко голямо внимание на натоварването и разтоварването им. Тогава целта е да се събере най-голяма част от мебелите в каросерията (по възможност всички), за да се извозят на един курс. В такъв случай дори се препоръчва натрошаването им е на дребни парчета, за да се запълни каросерията „до таван“.

Изнася и извозва стари мебели в Пловдив цениПри изнасяне и извозване на мебели с цел преместване обаче, нещата стоят по коренно различен начин. Поради това в повечето случаи тази задача отнема повече време и усилия, тъй като се полагат усилия за осигуряването на безопасността на вещите. Те се изразяват в внимателен демонтаж, опаковане и изнасяне. Трябва да се работи с известна предпазливост, защото повярвайте ни, че няма опаковка, която да предпази една вещ от счупване или одраскване, ако не се спазват правилата за безопасност.

Отлично знаем колко много усилия и време отнема хамалската дейност. Постъпете като мнозина от своите съграждани и се възползвайте от услугите на професионалисти в бранша – ТЕПЕТО. Гарантирано най-ниски цени и отлично обслужване. Потърсете ни сега и ще ви бъде изготвена индивидуална оферта за изнасяне с извозване на мебели при преместване или изхвърляне на ГАРАНТИРАНО най-добри цени в Пловдив и региона!