Продължете към съдържанието

Изнасяне и извозване на отпадъци в Пловдив и региона

За почистването на жилище от отпадъци или на строителна площадка от ненужни материали ще имате нужда от помощ. Мнозина предпочитат да оставят това в ръцете на фирма за почистващи услуги. Други пък се захващат сами „от-до“, а пък трети изнасят боклуците и наемат транспорт за извозване на отпадъци, който да ги закара до сметището. В Пловдив и региона винаги може да разчитате на нашите професионални хамалски и транспортни услуги, когато става дума за изхвърляне на отпадъци, преместване на багаж или друга работа, която попада в нашия обсег.

Изнасяне и извозване на отпадъциТЕПЕТО може да ви осигури хамали и транспорт за изнасяне и извозване на всякакви видове отпадъци. Разделили сме услугите си на два типа, според вида на боклуците, които ще се изхвърлят – битови и строителни. Освен в техния вид, има сериозна разлика и относно начина, по който се изхвърлят. Именно затова ще стане дума в днешния материал – как се изхвърлят битови и строителни отпадъци и какво ще ни бъде необходимо за целта!

Да започнем първо с битовите отпадъци. Те са масово разпространени и почти всеки човек поне веднъж в живота си, е правил основно почистване на личните си вещи. Неслучайно вмъкваме думата „вещи“. Под общия знаменател битови отпадъци спадат всякакви видове вещи, предмети, мебели, електроуреди и т.н. Правим това уточнение, защото има хора, които си мислят, че покрай тях могат да се изхвърлят още остатъци от храна, опаковки и други боклуци от бита. НЕ, това не е така! ТЕПЕТО се занимава с изхвърлянето и утилизирането на битови и строителни отпадъци.

Мнозина си мислят – „За какво да търся хамали. Нима съм толкова смотан, че не мога сам да си изхвърля стария диван или секция?“. Разбира се, че не. Вероятно всеки човек би могъл да се справи с тази задача, ако разполага с необходимото свободно време, транспорт, физическа възможност и средства. Правилният въпрос обаче, е заслужава ли си и да си губите времето, да изразходвате енергия и да подлагате здравето си на риск,  за да изхвърлите сами всички отпадъци, след като има вариант, при който напълно безплатно или на изключително ниски цени в максимално кратък срок от време това да бъде свършено от професионалисти?

Изнасяне и извозване на отпадъци цениОтносно изхвърлянето на строителни отпадъци, то не всеки би могъл да се справи с това и в някои случаи е наложителна професионалната намеса. Има типове отпадъци, които се утилизират по специфичен начин и със специфична техника. Също така не всички сметища за преработване и рециклиране на строителни отпадъци са със свободен достъп, което е още една причина за наемането на фирма.

За бързо, експедитивно, сигурно и евтино изхвърляне на всякакви видове отпадъци в Пловдив и региона, позвънете на ТЕПЕТО! Работим без почивен ден и във всеки един момент можем да се отзовем на вашето повикване! Потърсете ни!