Продължете към съдържанието

Хамали за изнасяне и изхвърляне на ъглов диван в Пловдив

Поръчали сте си нов диван и той съвсем скоро ще бъде при вас!? Преди да се случи това обаче, трябва да му осигурите място, където да го поставите. Все пак едва ли имате нужда от два дивана, а честно казано едва ли имате и достатъчно свободно място, за да го направите. Така че, трябва да сторите необходимото, за да сте сигурни, че в крайна сметка няма да се окажете с два дивана, а имате място само за един!

Изнасяне и изхвърляне на ъглов диванАко нямате собствен транспорт и време, което да отделите за изхвърлянето на въпросната вещ, то сте попаднали точно, където трябва. ТЕПЕТО може да се погрижи за изнасянето и изхвърлянето на ненужния диван. Разполагаме с необходимата техника и транспорт, за да го сторим. Тук е момента да посочим, че има различни видове дивани – ъглови, канапета, цели холни гарнитури и т.н. Поради това всяко изхвърляне на диван може да протече по коренно различен начин.

Изхвърляне на ъглов диван

Ъгловите дивани се изнасят значително по-трудно от всички останали. Първо поради техния нехарактерен размер. Второ тесните пространства в дома ви също могат да се окажат непреодолима пречка. Тогава е възможно да се наложи демонтаж на въпросната вещ. Самото извозване на ъгловата мека мебел също не е от най-леките задачи. Задължително трябва да се използва микробус или друг транспорт с достатъчно голяма каросерия, която може да побере без никакви проблеми.

Изхвърляне на диван

Изхвърлянето на „обикновен“ диван също не е лека задача. Основните проблеми са свързани с изнасянето. Това е така, защото рядко обръщаме внимание на размерите на вещите, които купуваме и не взимаме предвид какви са разстоянията в дома ни. Въпреки че, въпросната мебел ще се изхвърля, не е препоръчително тя да бъде натрошена или разглобявана по някакъв силов начин.

Изхвърляне на холна гарнитура

Изнасяне и изхвърляне на ъглов диван цениИзхвърлянето на цяла гарнитура може да отнеме повече време и усилия. Към тях трябва да прибавим изнасянето на фотьойли, табуретки, маси и т.н., то нещата „загрубяват“. Обема на работа се увеличава, както и количеството на вещите, което може да предразположи към използването на по-голямо транспортно средство или извозването на боклуците на няколко курса.

Изнасяне и извозване на диван при преместване

Има сериозна разлика при хамалските дейности, когато става дума за преместване, а не изхвърляне. Трябва да се пипа много по-внимателно и да се положат известни усилия относно осигуряването на безопасността на вещите по време на работа с тях. Тогава вече може да се приложи демонтаж, стречиране, опаковане и ред други дейности, които ще гарантират, че с мебелите няма да се случи нищо и те ще бъдат преместени без абсолютно никакъв риск!

Ако имате нужда от помощ в Пловдив и региона, винаги може да разчитате на професионалните услуги на фирма ТЕПЕТО. Ние можем да се погрижим за изнасянето и изхвърлянето на всякакви видове отпадъци и ненужна покъщнина. Предлагаме безплатно или евтино изхвърляне на диван!