Продължете към съдържанието

Изхвърля и извозва строителни отпадъци в Пловдив и региона

Предлагаме евтино почистване на строителни площадки, жилища след ремонт и всякакви други сгради от строителни отпадъци. Изпращаме хамали, транспорт и необходимата техника, с които да бъде извършена процедурата. Този тип боклуци са специфични и се третират по определен начин. Освен това могат да бъдат опасни за природата и околната среда, поради което е наложително да се спазват ясно регламентираните мерки за безопасност при тяхното почистване и утилизиране.

Изхвърля строителни отпадъци в ПловдивНаемането на фирма за почистване на строителни отпадъци е наложително в случаите, когато не разполагате с възможност сами да извършите тази задача. Нямате достатъчно свободно време, транспорт или просто не желаете да „цапате“ – ТЕПЕТО е на вашите услуги. Нашите хамали ще се справят отлично с всяка една задача свързана с отпадъци, вещи и други подобни „обекти“. Нека обаче, се върнем на темата и да се насочим към т.нар. „утилизиране“ на строителни отпадъци.

В зависимост от обекта, който ще се почиства, изхвърлянето на отпадъците може да протече по най-различни начини. В този материал, ще разгледаме трите най-разпространени услуги, които предлагаме свързани с изхвърлянето на строителни отпадъци – почистване след ремонт; извозване на боклуци до сметище и почистване на строителни отпадъци от офис или сграда.

Почистване на жилище след ремонт

Без значение дали сами си правите ремонта, наели сте домашен майстор или фирма, ако почистването на отпадъците, се е паднало на вас и не сте сигурни, че ще се справите с него – може да потърсите професионална помощ. ТЕПЕТО ще изпрати работници и транспорт, които да се погрижат да не остане и прашинка от ремонта! В случай, че имате достатъчно свободно време и желание, но имате нужда само от транспорт, с който да бъдат извозени боклуците до сметище, можем да ви осигурим такъв. Оставяме контейнер, където да захвърлите отпадъците, а, когато приключите, ние ще пристигнем, за да ги вземем и извозим до сметището.

Извозване на строителни отпадъци до сметище

Извозва строителни отпадъци до сметищеКакто споменахме вече осигуряваме транспорт за извозване на строителни отпадъци до сметище. Много хора обаче, предпочитат да се възползват от комплексната услуга и ни наемат не само за превозването, но и за цялата процедура около изхвърлянето на отпадъците – тяхното почистване; сортиране; изнасяне и т.н. Повярвайте ни – това съвсем не е лека задача. Пренасянето на чувалчета с цимент; плочки и прочие е тежък физически труд и ако не сте подготвени за такова натоварване може да си навредите. Нали не искате да прекарате следващата седмица със силни болки в кръста или да не можете да се раздвижите, тъй като ви измъчва „адска“ мускулна треска?

Изхвърляне на боклуци от офиси или други сгради

Нашата хамалска фирма извършва не само „битови“ почиствания на отпадъци, но и „корпоративни“ такива! Работили сме с някои от най-големите строителни фирми в бранша и сме им помагали при разчистването на строителни площадки; запустели къщи и други обекти от отпадъци, храсти и дървета. Разполагаме с необходимия опит, за да се справим с всяка една задача в сферата на хамалските и транспортните услуги, без значение от нейния обем или вид.

Не изхвърляте строителните отпадъци на на регламентираните за целта сметища. Подобни действия подлежат на парична санкция от Закона!