Продължете към съдържанието

Хамалска фирма извозва стари мебели Пловдив

Поръчали сте си ново обзавеждане, което вече е в дома ви, но не можете да го разопаковате и сглобите, тъй като старото все още е у вас и нямате възможност да го преместите, фирма ТЕПЕТО може да ви помогне! Нашите хамали могат да се заемат с преместването на желаните вещи или с тяхното изхвърляне, в зависимост от желанията ви. Разполагаме с достатъчно квалифицирани кадри и специализирани превозни средства, които могат да извършат експресен превоз във всеки един момент. Просто ни се обадете на посочения телефон и за нас ще бъде удоволствие да ви помогнем!

Извозва стари мебели ПловдивПри извозването на мебели, вещи и други подобни товари има няколко особености, с които трябва да се запознаете, ако в крайна сметка намерите транспорт от някой приятел и сами се заемете с тази задача. За да не се стигне до нежелани последствия, вземете всички необходими мерки за безопасност. Може да прозвучи смешно и дори „пресилено“, но на никой няма да му навреди, ако носи „предпазна каска“ при пренасянето на мебелите. Особено, ако ще ги сваляте от рафтове или други по-високи места. На първо място е здравето, а след това всичко останало!

Ако не желаете да изхвърляте мебелите, а искате да ги преместите на друго място, където да ги използвате отново или да ги държите „за всеки случай“, е желателно да ги „опаковате“, за да ги предпазите от нараняване. Най-голямо внимание обърнете на меките и дървени мебели, които са податливи на надраскване при допир с друга повърхност. Обикновен найлон или пукащо фолио, ще ви бъде напълно достатъчно, за да осигурите тяхната безопасност. Увийте с него „конкретните зони“ и действайте внимателно, защото всичко е във вашите ръце и каквито и предпазни мерки да вземете, няма да бъдат достатъчни, ако не работите с известна предпазливост.

Колкото до натоварването, разтоварването и самото извозване на мебелите, основното правило е същото – предпазливост. Освен това е добре да използвате и колани, с които да завържете товара и да не му позволите да мърда. Не подценявайте и начина, по който се движите. Не предприемайте рискови маневри, внезапни спирания и т.н. Всеки опитен шофьор знае, че начинът на натоварване е от голямо значение, когато става дума за превоз на товари. Без значение от техния вид, трябва да се наредят по такъв начин, че да не „надигат“ микробуса. Той трябва да бъде разположен „равномерно“, за да балансира тежестта върху цялото превозно средство.

Извозва стари мебели Пловдив цениИма и други дребни детайли, които се взимат предвид спрямо ситуацията и няма да ни стигне материала, ако трябва да ги изброяваме всичките. Мисля, че постигнахме целта си – да ви убедим, че извозването на товари не е работа, която се изразява само в „управлението на превозното средство“, а е съвкупност от дейности. Неслучайно казват, че хамалските и транспортните услуги са като „дупе и гащи“ – един без друг не могат.

Така че, ако имате нужда от помощ при преместване или изхвърляне, може да се обърнете към нашата фирма, която извозва стари мебели в Пловдив и региона на отлични цени. За повече информация се свържете с нас на посочените телефони.