Продължете към съдържанието

Фирма за извозване на строителен отпадък в Пловдив

Строителните отпадъци се предават на специализираните сметища, които се занимават с тяхното утилизиране. Тези бунища обикновено са разположени далеч от града, което означава, че ще ви бъде необходим превоз, с който да ги закарате до там. Разбира се, имате и друг вариант – да наемете фирма, която да се ангажира с тази дейност вместо вас. Тогава ще си спестите всички „организационни проблеми и трудности“, с които бихте могли да се сблъскате в процеса на работа.

Изхвърляне на строителен отпадък в ПловдивТрудностите пред изхвърлянето на строителни отпадъци обаче, не се изчерпва само с извозването до сметище. Тяхното почистване и изнасяне е не по-малко трудоемко и често казано, че ви коства много повече усилия и време сравнение с транспортирането. За пример ще ви дадем изкъртването на плочките от стената. Те се разбиват на много малки парченца, чийто обем може да ви изглежда малък, но, когато започнете да чистите и да събирате в чували, ще се изумите колко много са в действителност. Освен това не бива да подценявате и тежестта им, която е средно около 10-20 килограма. Не е кой знае колко, но, ако трябва да изнесете 20-30 чувалчета, то със сигурност ще се „поизопитите“.

Ако в момента извършвате основен ремонт на дома си, който включва не само къртенето на стените, плочките и други обекти, но и преобзавеждането на жилището и планирате да изхвърлите ненужните вещи, то най-добрия начин е да комбинирате двете дейности в една. Така ще си спестите не само време, но и средства. Тук е момента да отбележим обаче, че говорим за коренно различни отпадъци, които се утилизират по специфичен начин и НЕ СЕ извозват на едно и също сметище. Затова преди да правите каквото и да било, е хубаво да се информирате дали въпросното бунище, на което сте решили да извозите вашия отпадък разполага с необходимите възможности за утилизиране двата типа отпадъци едновременно.

Ние от ТЕПЕТО можем да се погрижим за едновременното изхвърляне на двата вида отпадъци, без да се притеснявате за каквото и да било. Ние ще се погрижим за всичко – от почистването на апартамента от отпадъците до тяхното извозване. Разполагаме с необходимата техника, превоз и всичко останало, което ще бъде нужно, за да бъде извършено експедитивното и безпроблемно изхвърляне.

Извозване на строителен отпадъкДа обърнем обаче, малко повече внимание на въпроса с изхвърлянето на старите мебели. Те се предават в депа, които се занимават с рециклирането им. Това е нова европейска директива, чиято цел е да се повиши ефективността от преработването на отпадъците и тяхното усвояване. Редица научни изследвания показват, че, ако боклуците се използват „правилно“, може да се намали до 20 % изсичането на дърветата, вредните емисии във въздуха и ред други важни за опазването на околната среда фактори, които й влияят неблагоприятно! В този ред на мисли строителните отпадъци са изключително опасни и могат да нанесат сериозни щети на околната среда, ако влязат в пряк контакт с нея.

За всякакви хамалски дейности свързани с преместване, изхвърляне или извозване на отпадъци или покъщнина в Пловдив и региона може да разчитате на нашите услуги! Всеки ден, всеки час, по всяко време – ТЕПЕТО.com! Обадете ни се на телефон 0897 87 59 78