Продължете към съдържанието

Изхвърляне и извозване на отпадъци от жилище в Пловдив

Извозване на отпадъци от жилище в ПловдивЗа транспортирането на каквито и да било видове отпадъци от жилище до сметище, ще имате нужда от специализиран транспорт. В случай, че става дума за боклуци от типа на ненужни вещи, дрехи, посуда и прочее, то един обикновен микробус или камион ще ви свърши отлична работа. За извозването и изхвърлянето на по-специфичен тип отпадъци, ще имате нужда от специализирано превозно средство, което е оборудвано по целесъобразен начин и разполага с необходимият лиценз, за да извършва подобен тип работа. Особено, когато става дума за опасен вид боклуци, чийто допир с околната среда и човека може да се окаже фатален за последните!

Честно казано почистването на жилище от битови отпадъци и тяхното изхвърляне, си е повече от хамалска история! Замислете се. Става дума за купчина вехтории и боклуци, които трябва да бъдат разглобени при нужда, изнесени, натоварени и разтоварени на бунището. Е, това не е ли чиста хамалогия? Ако живеете в Пловдив или околните села, то сте попаднали на точното място. Ние от ТЕПЕТО сме специализирани в извършването на всякакви хамалски дейности, включително извозване на отпадъци от жилище до сметище. Разполагаме с необходимият капацитет за подобен тип услуги, а стотиците доволни клиенти са допълнителна гаранция за естеството на нашата работа.

Колкото до изхвърлянето на отпадъци, то трябва да знаете няколко неща. Първо всички видове боклуци, се изхвърлят разделно. Тук не говорим за хартия, пластмаса и стъкло, а за друга категория отпадъци – битови, строителни, опасни и т.н. В битовите отпадъци спадат мебели, електроуреди, посуда, книги и всякакви други вехтории. Към строителните се причисляват всякакви видове остатъчни материали – парчета от плочки; гипс; цимент; бетон и т.н. Като опасни пък се сертифицират тези, които при пряк контакт с природата или човека могат да причинят огромни щети – отрови; бои; лепила и други химикали.

Извозване на отпадъци от жилище в Пловдив цениПричината за тяхното разделяне, е начинът им на утилизация. Както може би се досещате, една тухла се рециклира по различен начин от един диван. Вече споменахме за транспортът. Необходим е специализиран превоз, който да осигури ефективното и безопасното им извозване до крайната цел. Същото важи и за начинът им на изнасяне и работа с тях. Трябва да се спазват известни правила и мерки за безопасност при работа. Особено, когато става дума за извозване на опасни отпадъци с токсично съдържание. Тук е моментът да отбележим, че нашата фирма предлага единствено изхвърляне и извозване на отпадъци от жилище в Пловдив или строителна площадка, които не попадат в категорията ADR.

Честно казано с това бихте могли и сами да се справите, но за целта трябва да разполагате с подходящите средства. Транспортът е най-важното от тях. Другите бихте могли да ги компенсирате по един или друг начин, но ако не разполагате с превозно средство няма как да свършите работата. Ние можем да ви осигурим транспорт под наем за извозване на отпадъци до сметище в Пловдив от всяка точна на града и областта. За повече информация относно офертите и услугите, които предлагаме – обадете ни се на телефон 0897 87 59 78.

За всичко останало ще се погрижим ние. Доверете ни се и няма да се разочаровате!