Продължете към съдържанието

Евтино изхвърляне на стара мека мебел Пловдив

Изхвърлянето на ненужни вещи и в частност стари мебели не е като да си изхвърлиш боклука от ежедневието в близката кофа за смет. Възможно е да не сте информирани по този въпрос, но изхвърлянето на всякакви битови отпадъци, които не са биоразградими, трябва да се случва според разписаните правила в законодателството на Република България. Те ясно показват, че боклуци от подобен тип трябва да се предават на специализираните депа, които се занимават с тяхното утилизиране. Във всеки един областен град има такава поне една фирма, която се занимава с тази дейност.

Изхвърляне на стара мека мебел ПловдивНа територията на град Пловдив и областта може да се обърнете към нас – ТЕПЕТО. Ние предлагаме не само висококачествени хамалски и транспортни услуги при преместване на покъщнина, но и можем да ви помогнем за нейното изхвърляне, ако прецените, че е за боклука. Разполагаме с необходимата техника и пособия, за да гарантираме безпроблемното й изнасяне и извозване до бунищата. Относно персоналът, който работи при нас, то всеки един от нашите служители, е преминал през необходимото обучение за работа с подобен тип отпадъци. Може да прозвучи на жаргон, но истината е така – „Не берете грижа, ние ще се погрижим за всичко“.

Коректно е да отбележим, че различните типове вещи, се утилизират по специфичен начин. Вярно е, е секцията и диванът спадат към една категория – мебели, но се изхвърлят и рециклират различно. Разликите започват още от самото им изнасяне. Секцията трябва да се разглоби, за да се изнесе, докато повечето меки мебели могат да се изнесат в цял вид. Освен това трябва да отбележим и разликата в материалите, от които са изработени. Тя също оказва своето влияние при утилизацията. Същото важи и за начинът на превозване. Докато секцията бихте могли да я извозите на няколко пъти с личния автомобил, то нещата с диванът и холната гарнитура не стоят по такъв начин. Няма как да разделите един фотьойл на две, за да поберете в колата.

Като заговорихме за извозване на мебели, то трябва да отбележим нещо много важно в тази насока, а именно – превозното средство. Нашата фирма разполага с подходящият за целта транспорт – микробуси и камиони. Те имат специализирано оборудване, което малко или много улеснява хамалската дейност. Изборът на транспортно средство за извозване на покъщнината или битови отпадъци, се определя спрямо тяхното количество. В по-голяма част от случаите, се използват бордови микробуси и много рядко се стига до употребата на камиони. Особено, когато става дума за изхвърляне на стара мека мебел Пловдив.

Изхвърляне на стара мека мебел Пловдив цениРеално погледнато бихте могли да се справите и сами с тази задача, но трябва сте сигурни, че разполагате с необходимите средства за целта. Определящият фактор в случая, е транспортът. Ако разполагате със собствен такъв, то вероятно вече сте изхвърлили ненужната покъщнина, но в противен случай може да срещнете доста затруднения относно намирането на такъв. Вероятно и това е една от причините, поради които сте попаднали при нас. Също така си отделете и достатъчно време, защото тази работа го изисква. Може да звучи като „задачка за 1-2 часа“, но действителността е различна.

Каквото и да решите, знайте, че ТЕПЕТО.com винаги е на среща и може да ви окаже съдействие за изхвърляне на мебели и други хамалски и транспортни услуги в Пловдив.