Продължете към съдържанието

Фирма предлага евтино изнасяне на стари мебели в Пловдив

Живеете в Пловдив и ви предстои преместване в ново жилище или пък правите основно почистване на дома си от всички ненужни вещи и боклуци, които сте „складирали“ през годините, то услугите на ТЕПЕТО.com могат да ви бъдат изключително полезни за целта. Нашата фирма предлага разнообразие от дейности, които спадат в графата хамалски и транспортни услуги предвидени специално за изхвърлянето или преместването на покъщнина.

Ето какво предлагаме ние.

Изнасяне на стари мебели при изхвърляне

Евтино изнасяне на стари мебели в ПловдивИзхвърлянето на ненужни вещи не е било никога по-лесно, отколкото с нашата помощ. ТЕПЕТО процедира по следния начин. В уречения ден и час изпращаме екип, който да се заеме с демонтажа и изнасянето на вещите от мястото, в което сте ги складирали. За целта се осигурява и подходящ превоз. Микробус или камион, в зависимост от количеството на отпадъците и тяхното местоположение. Извозването на мебелите до сметището се таксува спрямо цените на бунището, където ще бъдат закарани.

Изнасяне на стари мебели при преместване

Преместването на вещи изисква предварителен демонтаж. Понякога се налага и опаковането им. Тази задача бихте могли и вие да я свършите, ако имате необходимото свободно време и желание. Разбира се, това означава, че ще заплатите известно по-малка сума пари. Изнасянето на мебели е трудоемко и не бива да се подценява. Вероятно мнозина от вас са изнасяли/внасяли поне веднъж в живота си диван или холна гарнитура и знаят много добре какво имаме предвид. Въпросните трудности важат в пълна степен и за останалите мебели от подобен тип и размери.

Извозване и изнасяне на стари мебели до жилище

Тази услуга се предлага в случаите, когато става дума не за преместване в ново жилище, а извозването на определени вещи, които не желаете да държите повече в дома си. Като например да махнете ненужния стар диван от дома си и го изпратите „на село“ или друга жилище, където да го складирате. Ако нямате възможност – транспорт, време, физически усилия и т.н., свържете се с нас и ние ще се погрижим за целия процес.

Извозване и изнасяне на стари мебели до сметище

Евтино изнасяне на стари мебели в ПловдивИзхвърлянето на мебели и тяхното извозване до сметище е значително по-лесен процес, но въпреки това изисква „абсолютно същите“ фактори и условия, които ще ви бъдат необходими за преместване, извозване или доставка на какъвто и да било товар. Или с две думи казано – винаги ще имате нужда от „помощници“ и транспорт. Без тях няма как да бъде свършена, каквато и да била работа, но да не се „отплесваме“, а да се върнем на услугата извозване и изнасяне на стари мебели до сметище. Ненужните вещи се подготвят за изнасяне и извозване до бунище.

TEPETO.com е винаги на разположение, когато става дума за хамалски и транспортни услуги в Пловдив и региона. Изхвърляне, извозване, преместване и всякакви други дейности, с които можем да ви бъдем полезни. Просто ни позвънете на посочените телефони и форми за контакт и ние ще се отзовем при първа възможност. Звънете по всяко време. Работим без почивен ден. Разполагаме със собствено сметище за битови отпадъци. Очакваме ви!