Продължете към съдържанието

Цени за изхвърляне на стари мебели в Пловдив

Фирмата предлага цени за извозване и изхвърляне на стари мебели, дребни битови отпадъци и стари електроуреди в Пловдив. Почистване на апартаменти, къщи и дворове на територията на целия град. Събиране в чували на битови отпадъци от жилища, почистване след смърт с изнасяне и извозване. Демонтаж на всякакви мебели, секции и кухненски шкафове. Демонтаж и изхвърляне на подови настилки от паркет, мокет и килими.

Пакетни цени за извозване и цялостно почистване на апартаменти

Във всички изброени точки влизат демонтаж, изнасяне, товарене и извозване на стари мебели и 150 чувала битови отпадъци с включени такси на депата до Пловдив.

1. Почистване на едностаен апартамент.
Цена 180 лв. с включени такси смет. 

2. Почистване на двустаен апартамент.
Цена 240 лв. с включени такси смет. 

3. Почистване на тристаен апартамент.
Цена 340 лв. с включени такси смет. 

4. Почистване на четиристаен апартамент.
Цена 440 лв. с включени такси смет. 

5. Почистване на многостаен или мезонет.
Цена 560 лв. с включени такси смет. 

6. Почистване на запустели сгради, къщи, вили, тавани и мазета.
По споразумение – минимална цена 180 лв.

Цената за извозване на битови отпадъци при силно замърсени (клошарски или натрупани) помещения е от 30 до 45 лв. за кубик натрошен от нас дървен материал и събрани битови отпадъци. Почистваме мазета, тавани, гаражи и дворове с демонтаж на изградени бараки и навеси.

Цени за демонтаж, товарене и извозване на мебели в единични случай.

В цените влизат всички средства по демонтаж, изнасяне, товарене и извозване на мебели с включен бонус до 100 чувала с битови отпадъци към всяка поръчка.

1. Холна гарнитура и секция.
Цена – 120 лв. със 100 чувала Бонус!

2. Спалня, гардероб, скрин и шкафчета.
Цена – 120 лв. със 100 чувала Бонус!

3. Кухня с горни и долни шкафове.
Цена – 120 лв. със 100 чувала Бонус!

4. Вграден гардероб.
Цена – 120 лв. със 100 чувала Бонус!

5. Мокет и балатум до 100 м2.
Цена – 140 лв. със 100 чувала Бонус!

6. Естествен или ламиниран паркет до 100 м2.
Цена – 170 лв. със 100 чувала Бонус!

7. Диван, ъглов или обикновен.
Цена – 120 лв. със 100 чувала Бонус!

Цени за събиране и извозване на строителни отпадъци с асансьор

В цените са включени наши чували, събиране и пълнене на строителни отпадъци с изнасяне, товарене и извозване до депо.

10 – чувала до 25 – 30 кг/бр – 70 лв.

15 – чувала до 25 – 30 кг/бр – 80 лв.

25 – чувала до 25 – 30 кг/бр – 100 лв.

35 – чувала до 25 – 30 кг/бр – 130 лв.

45 – чувала до 25 – 30 кг/бр – 160 лв.

55 – чувала до 25 – 30 кг/бр – 190 лв.

65 – чувала до 25 – 30 кг/бр – 200 лв.

Работим без почивен ден. Въпроси и заявки приемаме на телефон 0897 87 59 78.

Професионално и бързо изхвърляне на стари мебели в Пловдив и региона. Извозване на боклуци и мебели от апартаменти, къщи, гаражи, мазета и тавани.

Изхвърляне на мебели в Пловдив

На много от нас живота ни преминава в един и същи дом. Живеейки на една и съща улица и в един и същи град. Когато обаче ни се наложи преместване, това е процес, който в повечето случаи преминава в хаос и винаги ни се струва, че нещо сме забравили. Затова е нужно за всичко да следим и контролираме хамалите, дали всичко е добре опаковано… А, ако имаме и стари мебели за изхвърляне, си задаваме въпроса – кой ще ни избави от този трудоемък проблем – не трябва да се притеснявате – съществуват много компании, занимаващи се с изнасянето на стари мебели.

Изхвърляне на мебели от апартамент

Изхвърляне на стари мебели и жилищно преместване често се сравнява със стихийно бедствие: невъзможно да намерите нужните вещи, сервиза е счупен, библиотеката е надраскана. И истината е, че това прилича на истински ураган. Но, няма нужда за безпокойство – фирмата за хамалски услуги ще ви защити от всички тези неприятности, както ще извози и всичките ви стари и ненужни вещи. В такива компании работят предимно опитни професионалисти. Те не един път се сблъскват с нестандартните мебели, тесните отвори на вратите, чупливите предмети, пренасянето на тежките предмети без асансьор и др. Те ще се погрижат за всичко, а жилищното ви преместване ще остане в миналото. При преместване успеха на транспортиране на 90 процента зависи от правилното опаковане на вещите. Управителя на фирмата за хамалски услуги ще ви предложи няколко варианта: картон, пенопласт, хартия и кутии. Вие не само ще получите опаковъчния материал, но и всичко ще бъде опаковано прилежно. Това ще го направят опитните хамали вместо вас. Има още един важен момент – фиксация в транспорта. Вашият товар ще бъде надеждно разположен и ще бъде доставен до местопредназначението в цялост и съхранен.

Извозване на стари мебели и боклуци в Пловдив

Накратко всички ваши грижи ще бъдат поети от фирмата за хамалски услуги. Мениджъра на фирмата ще ви посъветва, каква опаковка е най-добре да се използва за вашите вещи, като ще определи нужното количество хамали и съответният транспорт. Вие ще обсъдите спектъра от всички необходими услуги: което не се отнася само до изнасянето, натоварването и разтоварването, а по отношение на опаковане, фиксиране и ако е необходимо демонтаж с последващ монтаж. С фирмата за хамалски услуги вие ще се разделите от старите си мебели и ще се преместите в новия ви дом лесно и бързо. Бригадата от хамали ще ви даде гаранция за успешното преместване. На вас няма да ви се наложи после да губите пари за реставрация на покъщнина, защото техните специалисти са надеждни, професионалисти, на които можете да доверите жилищното преместване.