Продължете към съдържанието

Хамалска фирма за изхвърляне на боклуци

Попаднали сте на правилното място, ако търсите фирма за изхвърляне на боклуци в Пловдив и региона. Ние предлагаме безплатно или евтино изхвърляне на строителни, битови и всякакви други отпадъци. Без значение дали става дума за стари мебели, електроуреди или остатъци от строителни материали след ремонт, винаги може да разчитате на нашите услуги! Разполагаме с подходящи транспортни средства и достатъчно добре подготвени хамали, които да се заемат с почистването и изхвърлянето на всякакъв вид боклуци. Така че, без абсолютно никакви притеснения може да ни се доверите и да се възползвате от нашите висококачествени хамалски и транспортни услуги!

Защо да се обърнете към фирма за изхвърляне на боклуци

Фирма за изхвърляне на боклуциМоже би в момента това е един от въпросите, който най-много Ви вълнува и събирате информация в интернет или от други източници, която да Ви помогне да вземете правилното решение. Ако трябва да обобщя причините, поради които е препоръчително да се наемете фирма, която да се заеме с тази работа, то бих използвал следните три думички: време, усилия и нерви!

Това са нещата, които ще си спестите с наемането на фирма за изхвърляне на отпадъци. Само по себе си това е задача, която отнема супер много време. Трябва да планирате сто неща. Като започнем от намирането на подходящ транспорт, с който ще извозите боклуците до сметището и хора, които да Ви помогнат с почистването на отпадъци до определянето на удобен за всички ден и час, в който да бъде извършено изхвърлянето на боклуците! А покрай тази „организация“ ще изразходвате доста усилия и нерви!

Колко ще ни струва наемането на фирма за изхвърляне на боклуци

Въпреки че повечето фирми са изложили ценоразпис на услугите, които предлагат, в повечето случаи цената се определя индивидуално спрямо количеството на отпадъците, които ще бъдат изхвърлени и покриването на пътните разходи плюс малко отгоре, за да може фирмата да излезе на печалба в крайна сметка.

Ние бихме могли да извършим почистване на едностаен, двустаен, тристаен, четиристаен или многостаен апартамент на цени от 180 до 560 лева с включена такса смет. Тези цени се отнасят за изхвърлянето на битови отпадъци – стари вещи, килими, мека мебел, електроуреди, вестници, списания, посуда и всички останали предмети, от които желаете да се отървете. В случай, че имате боклуци за изхвърляне от мазето, тавана или гаража бихме могли да свършим тази работа на цени от минимум 180 лева.

Фирма за изхвърляне на боклуци в ПловдивКолкото до изхвърлянето на строителни отпадъци след ремонт, в зависимост от тяхното количество бихме могли да Ви предложим цени от 70 до 200 лева спрямо тяхното количество. В цените е включен и транспорта и таксите за смет, за които не трябва да доплащате допълнително!

При по-голямо количество боклуци е възможно да Ви бъде направена значителна отстъпка от цената, но за повече информация е желателно да се свържете с нас по телефона, който е посочен в сайта. Също така може да се чувствате свободни да ни се обадите по всяко едно време от деня, ако имате някакви въпроси свързани с предлаганите от нас услуги, на които не успявате да намерите отговор. Ние ще се постараем да Ви отговорим на всеки един от тях по възможно най-изчерпателния начин!