Продължете към съдържанието

Фирма за извозване на строителни отпадъци в Пловдив и региона

Извозването на строителни отпадъци на сметище в никакъв случай не е толкова лесно, колкото вероятно мнозина от вас си го представят. Ако в главата ви се въртят мисли от рода на – „Товаря боклуците в багажника, закарвам ги до сметището и има-няма за половин-един час съм приключил с тази работа“. За съжаление трябва да ви „приземим“ на земята, ако мислите по този начин. Почистването и изхвърлянето на строителни отпадъци изобщо не е проста задача и съвсем не е подходяща за извършване от сам човек. Изискват се сериозни физически усилия и неслучайно това е една от най-често предлаганите услуги от фирмите, които се подвизават в сферата на хамалските и транспортните услуги.

Но нека да обясним защо бихте имали нужда от помощта на веща фирма за извозване на строителни отпадъци в София и региона. Да разгледаме „случая“ от А до Я и се надявам, че ще добиете ясна представа за сложността на тази работа и необходимостта от колективни усилия за нейното довеждане до „успешен край“.

Фирма за извозване на строителни отпадъци в СофияБез значение от ремонта, който извършвате – основен или „козметичен“, ако той включва къртене на някаква част от жилището, било то стена, плочки, под, замазка и т.н, със сигурност ще ви се отвори куп работа свързана с почистването на цялата камара от боклуците, която ще се образува след това. Освен това тези отпадъци трябва да се сортират спрямо вида и материала, от който са изработени, което не само, че усложнява задачата, но и ще ви коства допълнително време. Трябва да разделите металните отпадъци в отделен чувал. Същото важи и за откъртените парчета плочки, тухли или мазилка.

Сортирането обаче, ще ви се стори като детска игра, след като се сблъскате с изнасянето на боклуците. Един чувал тежи средно между 10 и 25 килограма. Тази тежест по принцип не би трябвало да затрудни нито един мъж, но нейното пренасяне, натоварване и разтоварване в рамките на около 20-30 пъти със сигурност ще натовари значително мускулатурата, дори на най-големите спортни натури. В този ред на мисли трябва да отбележим, че е желателно да използвате здрави и нови чували. Най-добре си закупете такива от близкия хипермаркет или специализиран магазин за битови потреби. Не ви препоръчваме да рискувате като използвате стари и вече изхабени чували, тъй като при евентуалното им скъсване по време на изнасянето им, ще си отворите допълнителна работа, която хич няма да ви е по вкуса!

Фирма за извозване на строителни отпадъци в София цениИ стигаме до самото извозване на строителните отпадъци. Сигурно вече сте разбрали, че ще имате нужда най-малкото от лекотоварен бус, с който да извършите превоза. Използването на леката кола няма да бъде нито практично, нито рентабилно от икономическа гледна точка. В случай, че имате теглич и ремарке, то нещата се променят значително и в зависимост от количеството на боклуците, които ще трябва да изхвърлите бихте могли да ги използвате.

Най-добрият вариант обаче, си остава наемането на фирма за извозване на строителни отпадъци в Пловдив и страната. Тогава няма да имате абсолютно никакви задължения или затруднения от каквото и да било естество. Просто трябва да посрещнете хамалите, които ви изпраща фирмата и да ги оставите да си свършат работата!