Продължете към съдържанието

Фирма за транспорт на мебели и вещи в Пловдив

Ако ви предстои преместване в ново жилище или имате намерение да разчистите дома си от непотребните вещи, които, освен да заемат място не се използват за нищо друго и имате нужда от подходящ превоз, с който да извършите тяхното извозване, то сте попаднали точно, където трябва! Ние можем да ви осигурим транспорт на мебели и вещи при преместване или изхвърляне, без значение от намеренията ви. Извършваме хамалски и транспортни услуги в Пловдив и цялата страна. За повече информация може да разгледате сайта ни или да ни се обадите на посочения телефон за контакти.

Транспорт на мебели и вещиНо да се върнем на въпроса с извозването на покъщнината. В зависимост от целта на превоза –изхвърляне или преместване, се определя по какъв начин ще се процедира с вещите. Има огромна разлика между двата случая и сега ще се опитаме да ви я обясним нагледно. Изхвърлянето на непотребните мебели, електроуреди и вещи ще ви коства много по-малко време и усилия, отколкото тяхното преместване. Най-малкото, защото може да изнесете мебелите по абсолютно всякакъв начин, без да се съобразявате с това дали ще ги одраскате, скъсате или повредите. А това повярвайте ни, ще ви спести доста главоболия. Всеки, който поне веднъж в живота си е внасял или изнасял диван от жилище с тесни коридори и врати знае за какво става въпрос. При изхвърлянето на мебелите този проблем автоматически отпада и ако даде вещ не преминава в цял вид през свободните пространства, то нищо не пречи тя да бъде счупена на две или повече части, например. Освен това извозването им е много по-лесно. Няма да е необходимо да обезопасявате товара по какъвто и да било начин и също така ще може да се възползвате от целия капацитет на каросерията на превозното средство, което в някои ситуации може да се отчете като голям плюс!

Транспорт на мебели и вещи цениДокато транспортирането на мебели с цел преместване, ще ви отвори доста работа. Като започнем от демонтажа и стигнем до натоварването и разтоварването на вещите. Някои от тях не се нуждаят от разглобяване, за да бъдат изнесени, а други пък изобщо не могат да бъдат разглобени, което малко или много може да ви затрудни в определени ситуации. Предполагам, че много от вас, се досетиха, че отново визирам „прословутите дивани“, но обективно погледнато тяхното преместване е едно от най-сложните неща в занаята. За сметка на това обаче, транспортирането им е лесно и единственото нещо, което трябва да направите, за да си подсигурите безпроблемния път е да ги завържете с колани или някакви въжета. По този начин ще предотвратите лутането му от единия край на каросерията до другия, което би могло да доведе до много тежки последици за дивана. Същото важи и за останалите вещи, които превозвате.

Може да се каже, че и уменията и опитът на шофьора също са от голямо значение при извършването на подобни превози. Той трябва да се съобразява с вида на товара и начина, по който го транспортира. Какво ще рече това!? Става дума за маневрите, които предприема; скоростта, с която се движи и т.н. Нашият съвет е да се обърнете към фирма, която може да ви осигури сигурен и безопасен транспорт на мебели и вещи, ако не сте сигурни в собствените си възможности.