Продължете към съдържанието

Превоз под наем за извозване на стари мебели в Пловдив и региона

Мнозина са изпадали в неловкото положение, да се местят в ново жилище и да нямате там достатъчно място да съберете и ненужните стари вещи, чието изхвърляне до момента сте отлагали поради различни причини- незнание как да постъпите, сантименталност, липса на време да се заемете с организацията. Каквато и да е причината, в един момент се оказва, че трябва да действате светкавично. Не можете да оставите излишните мебели пред дома си, защото ще отнесете солена глоба. Не можете да ги закарате вие лично на депото за отпадъци, защото до него имат достъп и право да изхвърлят отпадъци само лицензирани за тази дейност фирми. Мебелите са много на брой и са обемисти и нямате подходящ транспорт.

извозване на стари мебелиТранспортните фирми за хамалски услуги имат лиценз за използване на депата за отпадъци и спокойно могат да извозят до там вашите стари мебели. Те предлагат услугата на достъпна цена, за да не се налага хората да измислят всякакви други варианти в стремежа си да спестят пари. Потърсете такива фирми в интернет и се свържете със служителите им, за да разберете условията и цените, на които предлагат своите услуги. Преди да дадете заявката си, внимателно разгледайте сайта на избраните хамали, които смятате, че биха могли да свършат работата, за която ги търсите. Там задължително трябва да е публикуван лиценза за тяхната дейност. Не забравяйте, че липсата му, може да е притеснителен факт. Не е рядкост и появата на хамали- фантоми, които могат да ви доста главоболия.

След като вече сте уговорили условията с тях, ако мебелите, които трябва да извозват са все още в дома ви, трябва да ги изпразните от съдържанието, за да няма недоразумения в последствие. Осигурете присъствие на домакин в деня и часа на пренасянето. Не карайте хамалите да ви чакат да се приберете от работа. Не забравяйте, че и други чакат тяхното пристигане. Така ще нарушите целия им график, а това не е приемливо.

извозване на стари мебели в Пловдив и регионаХамалите на ТЕПЕТО могат да ви бъдат от полза, когато става дума не само за извозване на мебели или отпадъци в Пловдив и региона, но и за всеки друг тип дейност, която би се окачествила в сферата на услугите, които предлагаме. Например – изнасяне и изхвърляне на ненужни вещи; доставка на стоки и материали; извозване на боклуци до сметище и каквото друго се сетите.

Винаги може да се възползвате от нашите услуги. Без значение кога и къде се намирате. Просто ни се обаждате, уточняваме условията, според които ще бъде извършена работата и си спестявате куп неуредици и време!

Не се оправдавайте, че липсата на превоз е причината, поради която няма да се захванете за работа! ТЕПЕТО може да ви осигури такъв под наем или да се заеме с цялата работа вместо вас на символична цена.