Продължете към съдържанието

Фирма за транспортни услуги Пловдив Варна

Под една или друга форма транспортните услуги са важна част от живота ни. От векове наред са се използвали какви ли не превозни средства, за да се извършва стокообмен между отделните държави. В днешно време транспортните услуги са изключително разнообразни и намират приложение в почти всяка една сфера.

Най-масови са тези „на четири колела“, ако можем да се изразим по този начин. Става дума за всички превози извършвани с автомобили, бусове или камиони. От тях се възползват дори хората, които нямат собствен бизнес. Именно такива транспортни услуги Пловдив Варна предлагаме ние. Разполагаме с няколко буса и камиони, които бихте могли да използвате за превоз на всякакви товари. Освен това при необходимост можем да осигурим и хамали, които да се заемат с натоварването и разтоварването на товара. За да добиете реална представа за това, което предлагаме в следващите няколко реда ще Ви представим на кратко някои от най-често изпълняваните от нас транспортни услуги Пловдив Варна.

Транспортни услуги Пловдив ВарнаИзвозване на мебели

Разполагаме със специализиран транспорт за мебели, който ще Ви гарантира бърз и безопасен превоз на имуществото Ви. Бусовете, които използваме за превоз на мебели са оборудвани със специални средства и инструменти за безопасност. Към тях са монтирани и специални „падащи капаци – кранове“, които позволяват извозването на „извънгабаритни“ мебели. Може да се възползвате от тази услуга, ако имате нужда от транспорт при преместване в ново жилище, например.

Превоз на багаж

Името на услугата до голяма степен разкрива нейната същност. Става дума за превозването на багаж на далечни разстояния. При положение, че нямате подходящо превозно средство, с което да извозите личния си багаж, вещи, мебели и всички останали предмети, то може да се обърнете към нас за помощ. Освен, че ще се заемем с извозването на багажа до желаното място, бихме могли да се ангажираме и с неговото опаковане на част от вещите, което в интерес на истината отнема доста време.

Доставка на строителни материали

Фирма за транспортни услуги Пловдив ВарнаПонякога не всичко може да се открие в близкия строителен магазин. Особено, когато става дума за специфични строителни материали в особено големи количества, като мрамор например. Повечето фирми и заводи за строителни материали обикновено предлагат „доставка“, но тя не влиза в цената, а се доплаща допълнително и то на доста висока сума. Така че, ако търсите безопасен и евтин превоз на строителни материали – обадете ни се!

Извозване на строителни отпадъци до сметище

След всеки основен ремонт се образува страшно голямо количество строителни отпадъци. Ако сте наели фирма, която да извърши ремонта в дома Ви, тя вероятно ще се погрижи за тях, но ако сами сте се захванали с ремонтирането на жилището, то ще трябва да помислите доста сериозно по този въпрос. Ако разполагате със собствен превоз ОК, но в противен случай ще трябва да потърсите помощ от някой приятел. Вместо да се „молите“ на познати, съседи и близки, свържете се с нас и ние ще се погрижим строителните отпадъци да бъдат извозени до сметището. Освен това може да се ангажираме и с тяхното почистване и изнасяне от дома Ви на достатъчно разумна цена.

Освен гореспоменатите услуги предлагаме още куп други варианти и възможности за транспорт. За тях може да разберете, ако разгледате изложения ценоразпис или се свържете с нас на някой от посочените телефони за контакт.