Продължете към съдържанието

Хамалски и транспорти услуги в Пловдив и региона

За превоз, хамалски и всякакви други транспортни услуги в Пловдив винаги може да ни потърсите. Фирма TEPETO е на вашите услуги – с или без повод. Ние можем да ви помогнем с опит, съвет и т.н. Разполагаме със сериозен автопарк и квалифицирана работна ръка, която може да ви бъде полезна във всяко едно начинание – доставка на стоки и материали; преместване на покъщнина и каквото друго се сетите.

Транспортни услугиНай-често нашите клиенти ни търсят за помощ за извозване на покъщнина или някакъв вид отпадъци. Специализирани сме в тази сфера и можем да ви бъдем изключително полезни. Ако се колебаете дали можете да се справите сами или не, то нека да ви запознаем с част от хамалските и транспортните услуги, които предлагаме в Пловдив и региона. Вероятно след като добиете впечатление за тях, ще си отговорите на въпроса – „Мога ли сам да се справят с тази задача или е по-добре да потърся помощ от специалисти“.

Извозване на мебели при преместване или изхвърляне

За да бъде извършен превоз на мебели при преместване или изхвърляне, трябва да се вземат предвид няколко фактора. Изборът на транспортно средство, се определя спрямо количеството на товара, целта на работа и т.н. За мащабни дейности като почистване на къща от отпадъци или преместване в ново жилище, е препоръчително да се използва превоз с достатъчно голяма каросерия – камион. Преди да наемете камион обаче, е хубаво да се съобразите с местоположението, на което се намирате и дали е допустимо използването на подобен тип транспорт. Добре знаете, че в центъра на града е забранено преминаването на камиони. Така че, ако живеете там, то ще трябва да помислите за друг вид превоз.

Начинът на превозване, се определя от целта на „заданието“. Преместването на вещи изисква по-сериозни усилия и време, тъй като подготовката и изнасянето им са по-специфични. Докато при изхвърлянето на мебели няма нужда да се извършва демонтаж, опаковане и други подобни дейности. Освен това натоварването и разтоварването е значително по-лесно.

Транспортни услуги в СофияНа базата на това и още няколко дребни детайла може да се определи колко време, усилия и средства би отнело извозването на мебели при преместване или изхвърляне.

Доставка на стоки и строителни материали

Предлагаме транспорт за доставка на стоки и строителни материали от цялата страна. Ако имате нужда от такъв може да се свържете с нас, чрез посочените данни за контакт. Транспорт на достъпни цени.

Извозване на отпадъци до сметище

Относно тази транспортна услуга, трябва да отбележим, че тя до някаква степен се припокрива с извозването на мебели. Тя се определя в зависимост от вида на отпадъците – строителни, битови и т.н. Може би не знаете, но горепосочените боклуците не могат да се изхвърлят заедно, тъй като се рециклират по специфичен начин. Освен извозване можем да ви предложим цялостно почистване на обекти от строителни и битови отпадъци. Ако имате нужда само от транспорт, осигуряваме контейнери за отпадъци.

Като специализирана фирма в сферата на хамалските и транспортните услуги, разполагаме с дългогодишен опит, който ни позволява да предлагаме сериозна „вариативност“, що се отнася до работа и цени. Позвънете ни на 0897 87 59 78 и ще научите повече за тях.