Продължете към съдържанието

Транспортни услуги от Пловдив до София

Трябва ви товарен транспорт Пловдив – София – спокойно можете да се обърнете към фирма за транспортни и хамалски услуги. Нейните служители ще ви окажат транспортни и експедиционни услуги по превоза на различни товари: багажни, имуществени и офисни. София и Пловдив – са най-големите градове в България, с население повече от 1 милион души. Динамичното развитие на търговско-икономическите отношения позволява прогнозирането на популярността на маршрута за превоз София – Пловдив. Благодарение на компаниите за хамалски услуги всеки нуждаещ се от транспорт може бързо да получи такъв. За това е достатъчно да позвъните на служителите на такава компания, като трябва да укажете габаритите и тонажа на товара и адреса за доставка. Те ще организират превоза на вашия товар, като: лични вещи, оборудване, техника, продукти, метални конструкции и строителни материали.

Товарни превози от Пловдив

Работата на хамалите е строго организирана на транспортно и експедиционното обслужване, което е удобно и качествено. При тях съществуват два главни аспекта на работа с клиентите: съхранение на товара по маршрута и нужната скорост, чрез която те го доставят навреме. Да не пропуснем да упоменем, че комплексните услуги по товарен транспорт с доставка между Пловдив и София се извършват изключително в съответствие със законодателството на вътрешните превози и нормативни актове.

Услугите, които може да получите са:

– Организиране доставката на средни и малки товари;

– Превоз на багаж от терминал на летището в София до Пловдив;

– Превоз на група товари, които следват да бъдат транспортирани от Пловдив до София и обратно;

– Без наличие на филиал или офис служителите на такава компания ще извършат комплексна доставка на всеки товар по системата «от врата до врата»;

Кои товари не подлежат на «сборна» доставка:

  • опасни химикали;
  • товари изискващи специален транспорт;
  • хранителни продукти;

Товарите, които се приемат за доставка трябва да бъдат добре опаковани и грамотно надписани. При предаване на товара на превозвача, клиента трябва сам да предостави пълната информация. При предаване на товара, задължително трябва да бъде упоменато – чупливо, запалително, вредни вещества и всичко онова, което се съдържа в пакета.