Продължете към съдържанието

Хамали за събиране на стари дрехи и мебели в Пловдив

Гардеробът ви е препълнен с дрехи, които не носите, а в мазето или тавана вече няма място за повече ненужни вещи, то е крайно време да помислите как да се отървете от тях. Ние от ТЕПЕТО ви предлагаме рационално решение. Нашата фирма извършва събиране на стари дрехи и мебели в Пловдив и региона. Изпращаме екипи на място, които да вземат ненужните вещи или може да ни ги предадете в нашите специализирани депа. За повече информация може да ни позвъните на телефон 0897 87 59 78. Там ще научите всичко относно офертата ни и ще може да получите отговор на въпросите, които ви вълнуват.

Събиране на стари дрехи и мебелиВсе пак, ако още сте в процес на събиране на информация, то най-вероятно следващите няколко реда ще ви заинтригуват. В тях ще засегнем темата с изхвърлянето на старите мебели, дрехи, електроуреди и всички останали вещи, които попадат в категорията „битови отпадъци“.

Нека първо започнем с изхвърлянето на старите дрехи. На Запад има специални контейнери, където се изхвърлят вече ненужните облекла. Тук за съжаление все още няма подобна практика, но се надяваме, че в най-скоро време ще бъде приложена и при нас. Не е желателно да изхвърляте старите дрехи на сметището, тъй като не могат да се разложат по естествен начин в природата. Ако ги предадете на специализираните депа, които се занимават с тяхното утилизиране, те могат да се използват за създаването на нови дрехи или в краен случай ще бъдат унищожени. Разбира се, ако са в достатъчно добро състояние може да ги подарите на нуждаещи се, познати или дори да ги продадете. Предполагаме, че тази мисъл вече ви е преминала през главата и ако поради една или друга причина нямате желание да ги подарявате, то оставете ние да се погрижим за тях.  Искаме да вметнем, че ние можем да се намесим, когато става дума за наистина голямо количество дрехи, а не за едно пазарско пликче със старо бельо, например.

Събиране на стари дрехи и мебели в ПловдивКолкото до изхвърлянето на старите мебели, те също се предават на специализираните депа, които се занимават с тяхното утилизиране. Тук е моментът да отбележим, че тяхното изхвърляне може да ви създаде редица проблеми. Най-вече с изнасянето и извозването им. Вещи от рода на диван, гардероб и други подобни няма как да ги изхвърлите самостоятелно. Освен това и с извозването на въпросните вещи бихте могли да се затрудните и по-специално с намирането на превозно средство. Ако не разполагате със собствено такова, то не започвайте нищо, докато не го подсигурите. В противен случай може да се окажете с една камара ненужни вещи пред вратата, които искате или не ще трябва да ги върнете по местата им.

Като цяло могат да се развият доста теории относно трудностите, с които бихте могли да се сблъскате при изхвърлянето на ненужните вещи от дома си. Те не са свързани само с намирането на подходящ превоз, но могат да бъдат породени и от битово естество. Нашият съвет, е следния – ако не разполагате със собствен превоз и достатъчно свободно време, то по-добре не се захващайте, ами оставете тази задача на професионалистите. Ние от ТЕПЕТО можем да ви спестим това приключение наречено изхвърляне на стари дрехи и мебели.