Продължете към съдържанието

Събиране и изхвърляне на отпадъци в Пловдив и региона

Хамалска фирма ТЕПЕТО извършва събиране и изхвърляне на всякакви видове отпадъци в Пловдив и региона. Ние сме способни да ви избавим от чувалите със строителни отпадъци, които са се натрупали след поредния ремонт или да изнесем и изхвърлим ненужните ви вещи. Разполагаме с мобилни екипи, които могат да бъдат на място в момента, в който ни позвъните. Осигуряваме превоз, хамали и специализирана техника.

Събиране и изхвърляне на отпадъци в ПловдивВ зависимост от вида на отпадъците, които ще се изхвърлят, се изготвя „план за действие“. Този план обикновено се състои от няколко аспекта, които се допълват от „по-дребни дейности“, на които обаче, днес няма да обърнем внимание. Ще се спрем на по-важните неща, без които не може да бъде осъществено изхвърлянето на каквито и да било видове отпадъци.

Транспорт

Съвсем няма да е преувеличено, ако кажем, че без подходящ превоз сте за никъде. ТЕПЕТО разполага със специално обособени превозни средства, които могат да гарантират бързото и експедитивно извозване на товара. Реално погледнато бихте могли да използвате обикновени микробуси или камиони, но нашите транспортни средства са пригодени за нуждите на хамалската дейност. Те разполага с вградени механизми, които улесняват натоварването и разтоварването, както и гарантират безопасността на товара при преместване или доставка.

Почистване и изнасяне на отпадъци

За този етап от работата отново може да имате нужда от помощ. Всъщност трябва да отбележим, че за изнасянето на някои видове боклуци може да се наложи използването на специализирана техника – мотокари и дори кранове. Разбира се, това е необходимо в случаите, когато говорим за изхвърляне на строителни отпадъци. Възможно е техните размери и тежест да не позволяват изнасянето им „на ръка“. Докато при боклуците от битов характер, като мебели, вещи, посуда, дрехи и други подобни предмети.

Физически усилия и време

Събиране и изхвърляне на отпадъци в Пловдив цениАко си мислите, че хамалската дейност е като детска игра, то жестоко се лъжете. Тя отнема доста усилия и неслучайно някои вещи, се изнасят от по няколко човека. Колкото до времето, то до голяма степен зависи от вас. Ако наемете хамали или създадете желязна организация, то нещата могат да преминат много бързо – в рамките на час, например. Тук е момента да посочим, че влияние върху процеса оказва още местоположението; вида на отпадъците; мястото, от където ще се изхвърлят и т.н.

Възползвайки се от хамалските и транспортните услуги на ТЕПЕТО.com за събиране и изхвърляне на отпадъци, ще си спестите много главоболия. Няма да си губите времето и нервите за организирането на цялата дейност; няма да си „цапате ръцете“ и не на последно място – ще бъдете сигурни, че в уречения ден и час от боклуците няма да остане и следа!

Осигуряваме контейнери за отпадъци и извозването им до сметище. Ако наемете такъв, ще трябва да се нагърбите сами с изнасянето и почистването, докато ние ще се погрижим само за транспортирането им!