Продължете към съдържанието

Събиране и извозване на стари вещи в Пловдив – ТЕПЕТО

Лятото свърши, времето за почивка отмина и сега ви е обзела идеята, че трябва да внесете ред в дома си, то няма как да не започнете от изхвърлянето на ненужните вещи. Всеки един от нас разполага с такива. Като започнем от старите дрехи, които са в гардероба и стигнем до уокмена от детските ни години, който сме прибрали в гаража. За тези, които не знаят какво е уокмен, то това е подобно на днешните мп3-ки, но с аудио касети. Да не се отклоняваме повече от темата обаче.

Събиране и извозване на стари вещи в Пловдив

Какво да правим със старите и ненужни вещи?

Честно казано вариантите преди вас са четири – да ги задържите; да ги подарите; да ги изхвърлите или да ги продадете! Безспорно би било добре да вземете някакви пари, но честно казано, ако е имало такава възможност, то най-вероятно вече щяхте да  сте го направили. Така или иначе няма да ги задържате, то може да ги подарите на някой ваш познат, който би имал нужда от тях или да ги дарите на някоя организация. За да го направите обаче, въпросните вещи трябва да бъдат в достатъчно добро състояние и да могат да се използват отново. На кого биха му свършили работа вашите „боклуци в окаяно състояние”!?

При положение, че няма на кого да ги подарите, не ви се занимава или просто вещите не могат да се използват повече, то нямате друг избор, освен да ги закарате до най-близкото депо за утилизиране на битови отпадъци! Неслучайно казваме депо, тъй като мястото на ненужните вещи е именно там. Те не бива да се захвърлят на обикновените сметища, защото тяхното правилно рециклиране може да позволи повторното им използване или да бъдат съхранени част от материалите за създаването на нови.

Събиране и извозване на стари вещи в Пловдив цениХамалите на водещата пловдивска фирма ТЕПЕТО могат да ви гарантират бързо и безпроблемно разчистване на жилища, гаражи, мазета и тавани от ненужни вещи и битови отпадъци. Изхвърляме всякакви видове вещи: стари мебели – дивани; фотьойли; маси; столове; легла; гардероби и т.н.; строителни отпадъци – тухли; дървесина; бетонни плоскости; гипсокартон и т.н.; дрехи; посуда; списания; вестници; автомобилни части; машини; железа; офис техника и мебели и абсолютно всички останали вещи, от които нямате нужда!

Мнозина ни търсят само за извозване на боклуците и осигуряване на транспорт под наем. Така че, е хубаво да знаете, че бихте могли да се обърнете към нас и само, ако се нуждаете от превоз за извозването на боклуците до сметище. Тогава ние можем да ви предложим два варианта – да ви осигурим контейнер, в който да натоварите ненужната покъщнина (този вариант е изгоден за хората, които живеят в жилищни кооперации) или само да изпратим превоз, в който да бъдат натоварени отпадъците.

Преценете сами от какво имате нужда и ни позвънете. Ние сме отворени за всякакви въпроси и ако не сте сигурни от какво се нуждаете  – не се свенете да ни се обадите. Дори само за информация!