Продължете към съдържанието

Специализирано сметище за извозване на мебели до Пловдив

ТЕПЕТО разполага със собствено сметище за утилизиране на битови отпадъци и в частност стари мебели. Именно поради това една от основните дейности, с които се занимаваме е изхвърляне на покъщнина, ненужни вещи и други подобни видове отпадъци. Разполагаме с мобилни екипи, които във всеки един момент могат да бъдат изпратени на адрес, за да се погрижат за вашите или чужди боклуци.

Защо трябва да изхвърляме битовите отпадъци на специализираните за целта бунища?

Сметище за изхвърляне на стари мебели

Според европейското и българското законодателство битовите отпадъци трябва да се предават на специализираните депа, където се рециклират или унищожават по природосъобразен начин. По този начин, се опазва околната среда и в частност изсичането на дървета. Точно това е една от основните цели на рециклирането – постепенно да се ограничи до минимум използването на природните ресурси за създаването на вещи от битова потребност. Статистиката сочи, че рециклирането на стари мебели, е намалило с близо 15 % в световен мащаб изсичането на дървета за създаването на нови вещи, което е сериозен „пробив“ в тази насока, споделят световните информационни агенции.

Изхвърляне на стари мебели от хамали

Почистването на запустели жилища, мазета, тавани или други обекти от покъщнина съвсем не е толкова просто, колкото може да ви се стори на пръв поглед. Целият процес около подготвянето на боклуците, тяхното изнасяне и извозване до сметището може да се окаже непосилен за мнозина. Разбира се, има изход от всяка ситуация и в случая тя се нарича – професионална помощ от хамали при изхвърляне на стари мебели!

ТЕПЕТО предлага своите хамалски и транспортни услуги при изхвърляне на стари мебели и почистване на ненужна покъщнина от жилище. Ние можем да се „нагърбим“ с цялата отговорност или само да ви осигурим транспорт, с който боклуците да бъдат извозени до сметището. Може да се консултирате с наш специалист, който да ви разясни как би протекло едно почистване и колко би могло да ви струва то. Тук е момента да посочим, че изхвърлянето на стари мебели може да ви излезе напълно БЕЗПЛАТНО!!! Както отбелязахме вече ние имаме собствено сметище за депониране на битови отпадъци и този „ресурс“ ни позволява да предлагаме безплатно изхвърляне на ненужни вещи, в зависимост от тяхното състояние!

Извозване на битови отпадъци до сметище

Сметище за изхвърляне на стари мебели в Пловдив

Доста често ни търсят клиенти, които имат нужда само от транспорт за извозването на боклуците до сметище. Ние можем да ви осигурим такъв, в зависимост от вашите нужди. Също така предлагаме и друг изгоден вариант – контейнер за отпадъци под наем. В уречения ден и час ще ви доставим контейнер, в който да поставите ненужните вещи. След като приключите с почистването им, ще ни позвъните и ние ще изпратим мобилен екип, който да се погрижи за неговото извозване до сметище.

Разнообразие от хамалски и транспортни услуги в Пловдив и региона от tepeto.com. За повече информация ни позвънете на телефон 0897 87 59 78.