Продължете към съдържанието

Изхвърляне на ненужни вещи при почистване на мазе

Замисляли сте се за какво използвате мазето си? Вероятно нямате никава представа какво има в него. Ако пък знаете, сигурно се надявате, че един ден ще използвате част от вещите, които сте оставили там. Не се заблуждавайте. Трупайки ненужни вещи в мазето, парвите едно помещение, което принадлежи към вашия имот, напълно неизползваемо.

Всички, което не сте използвали в поседната една година, няма и да ви потрябва. Ако мазето ви наистина се е превърнала в склад за ненужни вещи, време е да организирате основното й почистване.

Почистване на мазеЗахващайки се с тази дейност, трябва да знаете, че ви чакак много работа и ще трябва да отделите доста от свободното си време. Другата особеност е, че ще трябва да организирате и извозването на боклуците, които ще извадите от помещението.Не можете просто да ги зарежете до контейнера за боклук, защото ще се сдобиете със солена глоба. Едва ли ще имате подходящ транспорт, за да закарате всичко на сметището. Тук се появява друг проблем- не всеки може да оставя отпадъци на бунището.

След всичко казано дотук следва логичния извод, че можем спокойно да се отървем от тази неприятна дейност като я оставим в ръцете на професионалистите. Хамалите имат опита и инструментите и ще се справят със задачата за отрицателно време.

Почистването на мазето има точно определена технология, която трябва да се спази, за да се дезинфекцира всичко след освобождаването от ненужните вещи, за да не се допуска разпространяването на някаква зараза от гризачите и насекомите, които вероятно са обитавали мазето.

Следва основното почистване  с необходимите препарати и подреждане на вещите, които сте преценили, че ще ви трябват. Помислете как ще е най- удобно да ги разположите, за да ви е удобно да влизате свободно в помещението и да намирате всичко, което ви е необходимо.

Почистване на мазе в ПловдивБригадите за хамалски услуги имат лиценз за изхвърляне на отпадъци на сметището. ТЕПЕТО е една от тях и може да ви предложи висококачествени хамалски и транспортни услуги в Пловдив и региона на страхотни цени. Ние ще изхвърлим всички ненужни вехтории, а стените ще останат буквално „голи“, ако е необходимо. За нас няма неизхвърляеми вещи. Разполагаме със собствено бунище, което ни дава възможност да утилизираме всички видове отпадъци. За разлика от много други бригади, ние предлагаме „категорични“ цени, които не подлежат на промяна, без значение от работата, която ще бъде извършена. Каквото бъде договорено и обещано, няма да бъде променено в хода на работата. Разбира се, ако искате да бъде извършена допълнителна услуга, която не е посочена в предварителните разговори, може да се наложи да си заплатите за нея, което е напълно нормално и логично.

ТЕПЕТО изхвърля боклуци от всякакви помещения и жилища. Така че, ако имате нужда от професионална помощ – попаднали сте точно на място!