Продължете към съдържанието

Фирма за почистване на дворове и извозване на боклуци Пловдив

Имате боклуци за изхвърляне, които съвсем нагло стоят в двора ви с години и смятате, че няма за какво да отлагате повече и искате да се отървете от тях – обадете ни се! Възползвайте се от нашите хамалски и транспортни услуги на територията на Пловдив и региона за почистване на дворове и извозване на боклуци. Ние ще се погрижим за всичко необходимо – от изнасянето на отпадъците до тяхното транспортирането до депото, където ще бъдат утилизирани.

За разчистването на отпадъци от дворни места може да се окажат нужни не само най-обикновени пособия от бита – чук, отвертки, лопати, чували и други подобни, но и тежкотоварна техника. Така че, сами разбирате, че начина и времето, което ще отнеме една подобна задача зависи до голяма степен от дейността, с която ще се захванем.

Почистване на дворове и извозване на боклуци ПловдивВ случай, че ни наемете за почистване на дворове и извозване на боклуци в Пловдив, ние ще направим всичко необходимо, за да изхвърлим боклуците в максимално кратък срок от време. Заедно с изхвърлянето на боклуците можем да ви предложим и отстраняване на ненужната зеленина; стари дървета и храсти. Разполагаме с необходимото оборудване, за да го сторим.

Ако става дума за запустяла къща, която не се обитава и буквално е заприличала на „жилището на Плюшкин“, ние можем да ви „ударим едно рамо“ и при нейното „вътрешно“ почистване. Ще се нагърбим вместо вас с опразването на стаите от всички ненужни вещи. Единственото, което трябва да направите е да ни покажете от кои вещи нямате нужда и всичко останало ще бъде изнесено, натоварено и извозено до най-близкото сметище за депониране!

При положение, че сте закупили запустял имот и искате да „изравните терена“ със земята и на новото място да построите нов дом от основи, ТЕПЕТО може да ви предложи услугите си отново! Ние събаряме сгради в Пловдив и региона – ръчно; чрез взрив; чрез машини или комбинирано! От старата постройка няма да остане и следа, а терена ще бъде подготвен за предстоящите строителни дейности.

Също така трябва да посочим, че може да разчитате на нас за абсолютно всякакви дейности, които са свързани по някакъв начин с хамалския и транспортен бизнес. Разполагаме с необходимия капацитет, за да се справи с абсолютно всяка една задача, която ни бъде възложена, без значение от нейната трудност; обем или времеви срокове.

Почистване на дворове и извозване на боклуци Пловдив цениВ зависимост от местоположението на жилището, е важно да посочим, че е възможно транспортът до него да бъде затруднен, което да бъде предпоставка за проблеми. Например, ако въпросния двор или градина е в центъра или близост до него, е много вероятно да не бъде позволено навлизането на тежкотоварните машини и най-вече камионите, с които се извозват обилните количества отпадъци.

Както виждате „стреляме в тъмното“ и се опитваме да отговорим на въпросите, на които вероятно трудно откривате отговори в интернет. Не се чудете повече и не губете време, а се свържете с нас и заедно ще изберем най-удачния вариант, при който от боклуците няма да остане и следа!