Продължете към съдържанието

ТЕПЕТО предлага междуградски транспорт Пловдив

Разнообразие от хамалски и транспортни услуги ще откриете при нас – ТЕПЕТО.com. Извършваме всекидневни превози и курсове от Пловдив и региона до всяка точка на страната. Имате нужда от превоз на личен багаж, стоки или строителни материали? Ние ще се погрижим за вас! Ще създадем необходимата организация, за да бъде осъществен максимално бързо и евтино желания превоз! Ето какви транспортни услуги предлагаме на нашите клиенти:

Извозване на багаж

Междуградски транспорт ПловдивКато водеща фирма в сферата на хамалските и транспортни услуги, ние можем да ви осигурим адекватна намеса при преместване в ново жилище или офис. Ако работата ви е с непостоянно местоположение и през известно време ви се налага да сменявате мястото, то ние можем да ви помогнем. Извършваме експресно преместване на личен багаж и вещи от всяка точка на града и страната!

Извозване на стари мебели

Желаете да преместите или изхвърлите старите си мебели, но липсата на подходящ превоз ви възпира да го направите, то забравете за проблемите и ни позвънете. Нашите мобилни екипи ще направят така, че от старите мебели да не остане и следа. Предлагаме безплатно изхвърляне и извозване на стари мебели. Също така можем да ви осигурим и експресното им преместване. Ако нямате физическата възможност да се ангажирате сами с подготовката и изнасянето на вещите, то нашите хамали могат да го сторят вместо вас. Ще се погрижим за демонтажа и опаковането на предметите, както и за всичко останало.

Извозване на отпадъци

Междуградски транспорт Пловдив цениЗа превозът на отпадъци е желателно да се използва специализиран транспорт поради две причини. Първо, защото някои видове боклуци могат да бъдат изключително опасни не само за вас, но и за околната среда и второ, за да се оптимизира процеса по изхвърляне и да не се губи излишно време и усилия! Тук не става дума за битовите отпадъци от рода на стари мебели, вещи, посуда и покъщнина, а за строителни и други подобни боклуци, които не само, че трябва да се извозят до специализираните депа, където се рециклират или унищожават, но и с тях се работи по специфичен начин, който гарантира, че те няма да влязат в пряк контакт с околната среда по какъвто и да било начин!

Доставка на стоки и строителни материали

Закупили сте си някаква стока или строителни материали, но няма с какво да ги транспортирате до вкъщи или до Вашия обект, то може ви осигурим транспорт под наем, който да използвате за доставка на цени, каквито дори магазина, от който сте ги закупили не може да ви предложи!

Транспорт под наем

Предлагаме транспорт под наем за всякакви нужди, освен горепосочените хамалски и транспортни услуги, които предлагаме. Така че, ако имате нужда от превоз – позвънете ни и ние ще се постараем да ви осигурим такъв и да отговорим на потребностите ви!