Продължете към съдържанието

Евтино изхвърля чували със строителен отпадък в Пловдив

За почистване на строителни отпадъци след ремонт или от строителна площадка е препоръчително да потърсите специализирана фирма. Може да ви прозвучи странно, но всяка хамалска и транспортна фирма има необходимия капацитет, за да ви свърши работа. За разлика от останалите дейности, които предлагаме, изхвърлянето на строителни отпадъци изисква повече време, усилия и средства дори. Това обаче, не бива да ви притеснява или да създава впечатление, че ще ви струва повече от обикновено. ТЕПЕТО се ангажира с експресното изхвърляне и почистване на обекти от строителни и битови отпадъци.

Изхвърля отпадъци в ПловдивКакто споменахме вече изхвърлянето на подобен тип боклуци изисква повече усилия. Сами може да си отговорите колко тежи един чувал пълен до горе със строителни отпадъци от типа на тухли, цимент и т.н. сравнение с един чувал с дрехи и стари вещи например. Следователно изнасянето им ще изисква много по-сериозни усилия. За извозването им пък е необходим специализиран превоз, който може да поеме въпросния товар на един курс, без да бъдат създавани каквито и да било затруднения.

ТЕПЕТО е една от малкото фирми в Пловдив, която разполага със собствено бунище за утилизиране на всякакъв вид строителни и битови отпадъци. Нашата модернизирана материална база ни позволява да предлагаме на своите клиенти разнообразие от хамалски и транспортни услуги при преместване или изхвърляне на вещи и отпадъци.

Ако все още се чудите дали да наемете фирма, която да се заеме с почистването на боклуците, ще ви „обясним“ нагледно как би протекъл един такъв процес и какво е необходимо, за да се извърши експресното почистване и извозване на отпадъците до сметище. В зависимост от обекта, който ще се разчиства, се определя какви действия ще бъдат предприети! Не може да се сравнява почистването на жилище след ремонт с разчистването на строителна площадка от боклуци, храсти, дървета и т.н. Една от съществените разлики е свързана с начина на изнасяне и извозване на отпадъците. За да се спести време и усилия при почистването на жилища, се използват чували. Докато при изхвърлянето на боклуци от строителна площадка могат да се натоварват директно върху превозните средства с помощта на специализирана техника. Разбира се, някои „по-дребни“ парчета, които се намират на недостъпни за машините места, се „изнасят и натоварват на ръка“.

Фирма изхвърля отпадъци в ПловдивОтносно рязането на храсти и дървета трябва да споменем, че преди да се пристъпи към тяхното отстраняване от строителната площадка, е необходимо да се направи справка с общинската екология дали въпросните растителни видове не попадат по закрила на Закона. В противен случай трябва да се изготви план, който да съхрани тяхното „съществуване“ и да се потърси решение за евентуалното им преместване.

ТЕПЕТО може да ви предложи „комплексните“ си услуги при изхвърляне и преместване на вещи и отпадъци. За повече информация относно начина, по който можем да ви бъдем полезни – позвънете ни на посоченият телефон в контактната форма.