Продължете към съдържанието

Изхвърля старо обзавеждане и мебели в Пловдив и региона

Изхвърлянето на ненужни вещи, мебели и всякакви други предмети наричани под общия знаменател „битови отпадъци“, изисква професионализъм и веща намеса. В противен случай е възможно да попаднете в омагьосан кръг, от който няма излизане. Ако не сте сигурни, че бихте могли да се справите сами с тази работа, то сте попаднали на точното място. Нашите хамали предлагат комплексно хамалско и транспортно обслужване, което може да ви спести страшно много нерви, време и усилия!

ТЕПЕТО извършва почистване на жилища и запустели сгради от битови отпадъци и всякакви други боклуци. Разполагаме с необходимата техника и капацитет, за да осъществим всякакъв вид почистване – от изхвърляне на единични вещи до опразването на цели къщи и сгради от боклуци. В зависимост от характера на мебелите и естеството на работа, целия процес може да протече по коренно различен начин. Именно поради тази причина няма как да се ангажираме с конкретни цени, когато става въпрос за основни почиствания на жилища, например. Относно изхвърлянето на конкретни вещи, то спрямо състоянието и вида, в който се намират можем да ви отървем от тях дори безплатно! За повече информация погледнете в ценоразписа, който е посочен на видно място в уеб платформата ни.

Какво е необходимо за изхвърлянето на стари мебели и битови отпадъци?

Изхвърля старо обзавеждане и мебели в ПловдивОтстрани изхвърлянето на ненужна покъщнина изглежда като елементарна задача от бита, с която всеки обикновен човек би могъл да се справи с нея. Честно казано не твърдим обраното, но и със сигурност не сме съгласни с „подценяването“ на този тип работа. Всяка хамалска дейност е съпроводена от куп усилия, на които не всеки би могъл да се подложи. Мускулната треска в случая е най-малкото, с което може да размине „обикновения човек“. Спазми, травми и растежения могат да ви споходят, ако надцените физическите си възможности и не внимавате в това, което правите!

В най-общи линии казано, за да успеете да изхвърлите старите мебели и останалите битови отпадъци, ще имате нужда от следните три неща: свободно време; подходящ транспорт и поне един помощник, на който да разчитате за изнасянето и натоварването на по-големите вещи.

Защо да потърсим професионална помощ?

Изхвърля старо обзавеждане и мебели в Пловдив цениЧестно казано е въпрос на избор и възможности. Всеки сам за себе си може да прецени дали има нужда от помощ или би могъл да жертва от свободното си време, за да се нагърби сам с тази задача. Ние ще ви назовем пет причини, поради които по-доброто решение е в ръцете на хамалите, а не във Вашите!

  • Ако нямате достатъчно свободно време.
  • Не разполагате със собствен транспорт.
  • Имате здравословни проблеми.
  • Нямате желание да се ровите в боклуци и мръсотия.
  • Желаете работата да бъде свършена във възможно най-кратък срок от време.

В тези пет ситуации може да разчитате на помощта на ТЕПЕТО! Ние винаги ще се отзовем и ще подходяим с разбиране в зависимост от нуждите и положението, в което се намирате!