Продължете към съдържанието

TEPETO изхвърля стари легла и шкафове в Пловдив

Една от хамалските и транспортни услуги, които предлагаме е свързана с изхвърлянето на ненужно обзавеждане от жилище. В днешния материал обаче, ще обърнем по-сериозно внимание на леглата, шкафовете и останалото спално обзавеждане, с което разполагате. Тяхното подготвяне и изхвърляне може да ви коства страшно много време и усилия. Това е само една от причините, поради които десетки пловдивчани решават да ни се доверят вместо да жертват свободното си време, за да захванат с тази меко казано неприятна задача. От опит и професионална гледна точка ви съветваме, че изхвърлянето на ненужното обзавеждане съвсем не е толкова просто, колкото може да ви изглежда или някой ви е казал. Не се доверявайте на чужда преценка и бъдете подготвени за това, което ви очаква. Колкото по-добра е организацията, толкова по-бързо ще се справите и ще сведете до минимум възможността за проблеми от най-различно естество до минимум.

Изхвърляне на легло

Изхвърля стари легла и шкафове в ПловдивКакто сами се досещате или вече сте го разбрали, леглото няма как да бъде изнесено в цял вид. Налага се да го разглобите. Може би ще имате нужда от помощта на някой друг човек за изнасянето на матракът. Без значение дали става дума за „пружина“ или „дунапренен“ и двата типа „матраци“ изискват известни усилия, за да бъдат изхвърлени. Целта е да разглобите „рамката“ на самото легло. Така или иначе, ще го изхвърляте, може да си позволите дори да го „натрошите“ на парчета, които няма да ви създадат сериозни затруднения при изнасянето или извозването им до сметище.

Изхвърляне на спалня

Може би сте забелязали, че предлагаме услугата „изхвърляне на спалня“ и вероятно се питате каква е разликата между двете дейности. При едната ще се погрижим само за леглото, докато при другата можем да изхвърлим всички ненужни вещи от помещението – шкафове, мека мебел, гардероб и т.н. В случай, че планирате да изхвърлите не само стария матрак и легло, а и други вещи от спалното обзавеждане, то по-добре се възползвайте от комплексната ни услуга.

Изхвърляне на шкафове

Изхвърля стари легла и шкафове в Пловдив цениТук е важно да се отбележи вида на шкафовете. Например тези, които се намират в кухнята изискват повечко време и приготовления. Всъщност дори може да ви се наложи да приложите „строителни“ умения, тъй като, ако не демонтирате правилно шкафовете от стената, е много вероятно да я повредите, което ще доведе до нужда от шпакловка, пребоядисване и т.н.

Изхвърляне на ненужна покъщнина

Практиката ни показва, че едно разчистване на спалня, хол или друго помещение от ненужни вещи, много често включва и изхвърлянето на други ненужни предмети. Например, сменявате обзавеждането в хола – имате нов диван, секция и т.н. В хода на работата установявате, че част от старите мебели не подхождат на новите и решавате, че нямат повече място в дома ви. Така че, бъдете готови и за подобен вариант и вземете необходимите мерки. Това е една от причините, поради които е хубаво да разполагате с подходящ превоз, който може да побере достатъчно много вещи.

Най-лесното решение на въпросния проблем, е като наемете професионалисти. Ние от ТЕПЕТО можем да ви бъдем полезни във всяка една ситуация, в която попаднете що се отнася до хамалските и транспортните услуги!