Продължете към съдържанието

 Хамалска бригада изхвърля стари гардероби и мебели в Пловдив

Изхвърлянето на гардероб не винаги преминава гладко и безпроблемно. Всъщност това се отнася за всички видове вещи. Без значение дали става дума за гардероб; секция; диван или маса със столове. Тяхното изнасяне и извозване до сметище за утилизиране отнема време и усилия. ТЕПЕТО може да ви предложи професионалните си хамалски и транспортни услуги при изхвърлянето на ненужни вещи.

Днес ще обърнем внимание по-конкретно на изхвърлянето на гардероб. Тази вещ не само, че е трудна за сглобяване, но нещата стоят по сходен начин и с демонтирането и извозването й. Нека обаче, да започнем всичко по реда си.

Изхвърля стари гардеробиИзхвърлянето на стари мебели и битови отпадъци се изразява в няколко „последователни“ действия. Някои от тях могат да се пропуснат, но цялата процедура зависи от работата, която трябва да бъде извършена. Първата се нарича „демонтаж“. Тя се налага в случаите, когато ще се изхвърлят многосъставни вещи и мебели. Те няма как да бъдат изнесени в цял вид. Демонтажът може да бъде частичен или комплексен. При гардеробите обикновено се прилага цялостен демонтаж, но при секциите например може да се извърши частичен такъв. Пак повтаряме – зависи до голяма степен от вида на вещта и нейната конструкция.

Начинът, по който е демонтирана въпросната вещ предопределя начина, по който ще бъде изнесена и усилията, които ще отнеме тази задача. В случая става дума за изхвърляне. Така че, може да се пренебрегнат изискванията за безопасност, които по принцип спохождат всяка една хамалска дейност. Няма нужда от опаковане или предпазливост докато се работи с мебелите. Единствено трябва да се внимава да не бъде създаден риск за здравето на хората, които извършват дейността.

Изхвърля гардеробиСлед като битовите отпадъци бъдат изнесени от помещението, в което се съхраняват, трябва да се натоварят на превозното средство, с което ще се извозват. Когато става дума за изхвърлянето на единични вещи, като например гардеробът, не е от особено голямо значение как ще бъдат натоварени боклуците. Не така стоят нещата, обаче, когато се изхвърля по-голямо количество вещи. Тогава трябва да се направи сметка как ще бъдат демонтирани вещите и как ще бъдат подредени в микробуса. Целта е да се оптимизира максимално свободното пространство на превоза, за да се направи максимум 1-2 или възможно най-малко курсове до сметището.

Общо взето по такъв начин стоят нещата с изхвърлянето на стари вещи. Спрямо ситуацията и местоположението им, се решава как ще се действа и колко време би отнело това. Един стандартен гардероб, се изхвърля в рамките на час, максимум два. Възможно е дори по-бързо да станат нещата, ако ситуацията го позволява. За повече информация ви съветваме да се обадите на посочените телефони.

ТЕПЕТО ви гарантира бързото и експедитивно изхвърляне на стари мебели и битови отпадъци в Пловдив и региона.