Продължете към съдържанието

Хамалска фирма изхвърля стари вещи от мазета и тавани в Пловдив

Оказва се, че голям проблем в жилищнитекооперацииса натрупаните боклуци в мазите- индивидуални и общи. Натрупването на боклука води от своя страна до влошаване на микроклимата в дома, както и до опасност от увреждане на здравето на жителите в кооперацията. Боклуците могат да предизвикат  алергия, неприятна астма, ревматизъм и дори туберкулоза.

Изхвърля стари вещи от мазета и тавани в ПловдивЗа да не се стигне до подобна апокалиптична картина, трябва навреме да се вземат мерки и да се организира поетапно изхвърляне на боклуци от мазе.

Този процес на почистване на мазето е труден, неприятен и опасен. Първо трябва да се заемете с изкърпването на дупките и пукнатините, които пропускат влага. Тези места могат да бъдат запълнени с цимент, който се стяга се при контакт с вода. След това следва обработката на стените на помещението.

Премахнете увредената мазилка, почистете фугите в зидарията до 2 см на дълбоко, почистете шевовете на наличните метални конструкции, запълнете ги с циментов разтвор, който има и лепило със специално съдържание.

Обработката включва отстраняване на плесен, гъбички. Използват се защитни химически разтвори, които почистват и дезинфекцират като същевременно спират по- нататъшно образуване на микроорганизми и спори.

Обикновено боклуците съдействат за образуване на значителнисолеви отлагания, което унищожава основата. Това може да се спре като се намажат стените със специален разтвор.

Преди поставяне на хидроизолация върху стени от кирпич, трябва да се грундиратестените с циментов разтвор, съдържащ лепило за оформяне на здрав защитен слой. Бетонните стени не се налага да бъдат обработвани.

Изхвърля стари вещи от мазета и тавани в Пловдив цениМожете да направите хидроизолация на мазето с материали, базирани на модифициран цимент. Върху навлажнената повърхност на стените и пода на помещението се нанася обезмаслена паста с помощта на твърда четка. Всичко се обработва с еластични обезмаслени материали, за да се избегне получаване на дупки. Смесва се сух компонент с пластификатор. Следстягането се получава материал, който е идентичен с пластичен бетон и издържа на деформация – 1 мм. Ако се следват предписанията на производителя, може да бъдете напълносигурни за изправността на мазето си.

Един час след като сте приключили схидроизолационнитедейности, можете да се заемете с финалните действия на мазето. Върху пода сложете изравнител, на стените наредете плочки като използвате еластично водоустойчиво лепило и еластична фуга.

След като сте приключили с ремонтните дейности, трябва незабавно да се заемете с организиране и осъществяване на изхвърляне на боклуци от мазе.

Не оставяйте недовършена дейността си в мазето, за да не се налага след известно време да правите същите неприятни, трудоемки и ангажиращи неща.

Фирма ТЕПЕТО изхвърля стари вещи от мазета и тавани в Пловдив и региона с извозване до сметище на изключително ниски цени. Предлагаме нашите хамалски и транспортни услуги не само при почистване на покъщнина, но и при преместване на вещи, доставка на стоки или други подобни задачи от бита. Винаги може да разчитате на нас. Гарантиран професионализъм и доказано най-добри цени!