Продължете към съдържанието

Фирма изхвърля и извозва стари мебели в Пловдив

За извозване и изхвърляне на стари мебели в Пловдив и региона може да се обърнете към нас. Ние сме фирма, която евтино или безплатно изхвърля и извозва стари мебели, както и други популярни хамалски и транспортни услуги. Разполагаме с всичко необходимо, за да Ви гарантираме бързо, експедитивно и безопасно изпълняване на поставената задача. Освен за извозването и изхвърлянето им, може да се погрижим и за техния демонтаж и изнасяне от помещението, в което сте ги складирали.

Извозва и изхвърля стари мебели в ПловдивВероятно много от Вас никога през живота си не са се възползвали от услугите на хамалска фирма, което в интерес на истината не е нещо необичайно или срамно. Поради тази причина в социалните мрежи и форумите има много запитвания за работата на хамалите, качеството на услугите, цените и куп други въпроси от най-различно естество. За съжаление голяма част от хората не са информирани достатъчно по темата и интернет пространството е изпълнено с доста невярна и недостоверна информация свързана с хамалските и транспортните услуги. Именно оттам идва сериозното разминаване между първоначалните представи на клиента и това, което може да му предложи една фирма за хамалски услуги.

За да разбием „митовете и легендите“, които се носят по адрес на фирмите от бранша, ще Ви обясним накратко за две от най-често предлаганите услуги, които вероятно живо Ви интересуват. Това са именно извозването и изхвърляне на стари мебели. Ще Ви обясним какво представляват те, какви са разликите между тях и защо могат да се предложат като една услуга.

Извозване на стари мебели

Чисто и просто наименованието на услугата подсказва за какво става дума. Имате стари мебели, които искате да извозите до определено място, но нямате подходящ транспорт и квалификация, за да го сторите сами. В този случай се намесваме ние и Ви осигуряваме всичко необходимо за бързото и безопасно извозване на старите мебели. Екип от квалифицирани хамали ще се заемат с техния демонтаж, обезопасяване, изнасяне, извозване и разтоварване, като ще имате право на избор на транспортното средство, с което ще бъдат закарани до желаното място. Всичко това може да се случи в рамките на няколко часа, в зависимост от тяхното количество и място, където се намират.

Извозва и изхвърля стари мебелиИзхвърляне на стари мебели

За изхвърлянето на този тип битови отпадъци има специален закон, в който ясно е упоменато как и къде трябва да се изхвърлят. Всички стари мебели в особено големи количества трябва да се изхвърлят на специално създадените бунища за утилизация на битови отпадъци. Там те се рециклират или унищожават в зависимост от състоянието, в което се намират.

Неслучайно споменах преди малко, че двете услуги вървят ръка за ръка и поради това често се предлагат като услуга 2в1 на значително по-ниска цена. Все пак старите мебели трябва да се натоварят на специален транспорт с достатъчно голяма каросерия, с който да бъдат извозени до сметището.

Така написано може да Ви изглежда много лесно, но действителността не е точно такава. Особено, когато става дума за изнасяне и изхвърляне на ненужни вещи от жилища в гъстонаселени райони, какъвто е например центъра на Пловдив. Ако предположим, че живеете по високите етажи на някоя кооперация и асансьора не работи, то тогава става дълга и широка. Затова, ако искате да си спестите всички тези „ядове“, то просто наемете фирма, която изхвърля и извозва стари мебели и насочете енергията си в нещо по-значимо и приятно от това.