Продължете към съдържанието

Демонтаж на секция с извозване до сметище

Преди години беше много модерно и авторитетно да подреждаме в жилищата си масивни мебели- секции с няколко модула, заемащи по една или две стени в помещение. Сега, забързания живот налага използването на по- леки и малки мебели, които осигуряват простор, стил и лесна поддръжка. Какво да направим, обаче, със заварените стари секции в жилището, което сме си купили?

Огромните размери на старата секция определено правят изнасянето и доста сложно. При изнасянето на по- едрите елементи на секцията, можете да повредите останалите мебели, които сте закупили наскоро. Да надраскате стените, дори да счупите някое стъкло или ценна вещ от новото ви обзавеждане. Има голяма вероятност старата секция да не може да се изнесе през вратата през касата на вратата и да се наложи да се използва друг, по- удачен вариант за изнасянето й от дома. Всичко това ще ви донесе много неприятности и главоболия, защото се изисква подходяща техника и оборудване. Можете да избегнете това като направите необходимата организация.

Демонтаж на секция

Един от начините да намалите пораженията в жилището, е да разглобите до възможния максимум секцията и да изнесете един по един елементите й. За изнасянето на по- обемните части, потърсете помощта на познати и приятели.

Друг, много по- удачен вариант, е да потърсите бригада, занимаваща се с хамалски услуги. Те би трябвало да имат опит и технология за разглобяване, изнасяне и изхвърляне на всякакви секции от жилището. Ако искате да продължите да използвате секцията, може да дадете направлението, където да бъде извозена секцията. В противен случай, момчетата ще имат грижата да изхвърлят секцията на предназначеното за това място.

Последния вариант за освобождаване от ненужната секция, е да я подарите на някой, който има нужда от нея. Така изнасянето или изхвърлянето на въпросната секция ще бъде изцяло грижа на този, който я взима. Така получателя ще си я демонтира и изнесе, ще я закара на мястото където отново ще бъде монтирана.

Демонтаж на секция

Момчетата от ТЕПЕТО могат да ви окажат адекватно съдействие в мига, в който им позвъните. Нашите хамалски и транспортни услуги са достъпни за абсолютно всеки един пловдивчанин, който прецени, че има нужда от помощ. Ние гарантираме професионалното им изпълнение в максимално кратки срокове, без да бъде губено излишно време или усилия.

Знаем колко труден може да бъде демонтажа и изнасянето на една на пръв поглед обикновена секция. Така стоят нещата и с всички останали типове вещи – дивани; шкафове; легла и т.н. Осигуряваме всичко необходимо за тяхното експедитивно преместване или изхвърляне. Просто ни позвънете и няма за какво друго да се тревожите.

Разгледайте хамалските и транспортните услуги, които предлагаме и преценете как можем да си бъдем взаимно полезни.