Продължете към съдържанието

Фирма за изхвърляне на стари маси гардероби и секции Пловдив

Ако сте си закупили чисто ново обзавеждане за дома ви, което включва подмяната на голяма част от вещите, с които разполагате, то преди да ви поздравим за новите придобивки, искаме да ви посочим един „проблем“, който може би не забелязвате в момента. Помислили ли сте върху въпроса „Какво ще правите със старото обзавеждане“. Ще бъде доста неудобно, ако в крайна сметка, се окаже, че няма да можете да използвате новите си мебели в деня, в който пристигнат, тъй като не сте се освободили от ненужните вече.

Изхвърляне на стари маси гардероби и секции ПловдивНякои решават да запазят старите си мебели, други ги изхвърлят, а трети ги подаряват или продават. Без значение от избора ви обаче, със сигурност ще ви се наложи да се „поизпотите“ и да „нацапате ръцете“, ако можем да използваме този булеварден израз.

Хамалската дейност при преместване или изхвърляне на стари вещи е до голяма степен „идентична“, като разликата се изразява в „крайната точка“ и начина, по който ще бъдат извозени и изнесени вещите. Ние можем да ви окажем съдействие и в двете ситуации. Ето с какво може да ви бъде полезна хамалска фирма ТЕПЕТО в случая.

Изхвърляне на маси и столове

В сравнение с долупосочените „дейности“, изхвърлянето на маси и столове е може би най-леката задача. С тяхното изхвърляне бихте могли да се справите и сами, без да използвате специфична техника или превозно средство. Разбира се, трябва да подчертаем, че не без значение е количеството на вещите, които ще се изхвърлят. Ако говорим за изхвърляне на маси и столове от затворено или фалирало заведение, то тогава може да имате нужда от известна помощ или поне от подходящ транспорт, с който да ги извозите.

Изхвърляне на гардероб

Трудностите при изхвърлянето на гардероба са свързани главно с неговото изнасяне. Демонтажът е неизбежен. Въпросът е дали ще бъде частичен или цялостен. В зависимост от модела гардероб, може да се наложи разглобяването му до основи! Това важи за многосъставните и „свръхтежки“ конструкции. При изхвърлянето на гардероба е възможно някои от частите му да се натрошат, за да се ускори и улесни процеса.

Изхвърляне на секция

Изхвърляне на стари маси гардероби и секции Пловдив цениПроцесът е сходен с изхвърлянето на гардероба. Като „особен“ елемент можем да посочим, че секцията най-вероятно разполага със стъклени елементи, с които трябва да се работи внимателно, за да не се стигне до инциденти.

Изхвърляне на други мебели

Заедно с посочените мебели, можем да изхвърлим и всички останали ненужни вещи, с които разполагате – диван; шкафове; електроуреди; легла; дрехи; посуда и всякакви други вехтории, от които искате да се отървете.

Хамалски и транспортни услуги от TEPETO в Пловдив и региона

Предлагаме висококачествени хамалски и транспортни услуги в Пловдив и региона на гарантирано най-ниски цени. Можем да се отзовем на момента, в който ни се обадите. Извършваме всякакъв вид дейност и за нас няма да е проблем да ви осигурим транспорт за преместване на мебели или мобилен екип за изхвърлянето на отпадъци след ремонт. Обадете ни се и ще ви предложим това, което търсите!