Продължете към съдържанието

Изхвърляне на стар диван и битови отпадъци в Пловдив

Допреди няколко седмици сте давали жилището си на наематели, но вече сте решили да вземете живота си в ръце и да свиете собствено гнездо. Пораженията след отдаването на жилището ви под наем са отчайващи и сте решили да започнете промяната с някоя нова вещ. Намерили сте чудесен нов диван за хола, но преди да го разположите гордо в стаята, трябва да намерите начин да се отървете от стария като го изхвърлите.

Изхвърляне на стар диван в ПловдивИма лесно решение, което не ви принуждава да търсите помощ от познати и специализирани фирми. Първото нещо, което трябва да направите, е да се отървете от всички тапицерии и възглавници на дивана.Някои от тях може да се наложи да унищожите, други да скъсате. Отрежете всяка подложка, която скрива частите на дивана и така можете да видите това, което трябва да се среже с триона. Можете да използват електрически трион, който е с 15 ампера сила на рязане. Разбира се, бихте могли да използвате и остър нож или ръчен трион. Определено с електрическия трион ще ви бъде по- лесно.

Изхвърлете разкъсаната тапицерия и дунапрен на боклука. Те няма да ви послужат за нищо. Възглавниците определено ще ви заемат доста място. Не ги оставяйте в контейнера за боклук, защото най- вероятно ще останат на дъното.

Изхвърляне на стар диванСлед като нарежете всички тъкани от дивана, отстранете всички пружини, болтове или гвоздеи, които могат да попречат на триона. След като нарежете рамката на дивана на парчета, вече нищо няма да ви попречи да изхвърлите всички отпадъци от холната мебел.

Едва след като дивана ви стане на малки парчета, можете да го изхвърлите в контейнера за боклук. Така можете да постъпите и с някои ненужни кухненски шкафове, вместо да плащате на хамали да изхвърлят това, което можете да направите и вие сами.

Вече можете спокойно да внесете новия си диван и да му се наслаждавате.

В крайна сметка, ако прецените, че не бихте могли да се справите сами с изхвърлянето на стария диван, поради липса на време; транспорт; физически възможности или нещо друго, трябва да знаете, че хамалите на ТЕПЕТО винаги са на среща!

Ако поради тази причина четете нашите съвети за изхвърляне на диван и имате нужда от професионална помощ – позвънете ни! Ние няма да чакаме втора покана, както се казва и още на момента бихме могли да се отзовем. Гарантираме бързо и безпроблемно изхвърляне на всякакви други вещи. Така че, ако заедно с дивана планирате да се освободите и от друга част от обзавеждането в дома си – просто ни споделете! Ние ще направим необходимата организация и ще ви избавим от ненужните вещи.

Може да ни потърсите не само за изхвърляне на покъщнина, но и за нейното преместване. Като опитни специалисти в сферата на хамалските и транспортните услуги, ни що в тази дейност не ни е чуждо. Приканваме ви да станете част от стотиците клиенти, които вече ни се довериха…