Продължете към съдържанието

Евтино изхвърляне на стар диван с демонтаж в Пловдив

Допреди няколко седмици сте давали жилището си на наематели, но вече сте решили да вземете живота си в ръце и да свиете собствено гнездо. Пораженията след отдаването на жилището ви под наем са отчайващи и сте решили да започнете промяната с някоя нова вещ. Намерили сте чудесен нов диван за хола, но преди да го разположите гордо в стаята, трябва да намерите начин да се отървете от стария като го изхвърлите.

Изхвърляне на стар диван в Пловдив

Има лесно решение, което не ви принуждава да търсите помощ от познати и специализирани фирми. Първото нещо, което трябва да направите, е да се отървете от всички тапицерии и възглавници на дивана.Някои от тях може да се наложи да унищожите, други да скъсате. Отрежете всяка подложка, коятоскрива частите на дивана и така можете да видите това, което трябва да се среже с триона. Можете да използват електрически трион, който е с 15 ампера сила на рязане. Разбира се, бихте могли да използвате и остър нож или ръчен трион. Определено с електрическия трион ще ви бъде по- лесно.

Изхвърлете разкъсаната тапицерия и дунапрен на боклука. Те няма да ви послужат за нищо. Възглавниците определено ще ви заемат доста място. Не ги оставяйте в контейнера за боклук, защото най- вероятно ще останат на дъното.

След като нарежете всички тъкани от дивана, отстранете всички пружини, болтове или гвоздеи, които могат да попречат на триона. След като нарежете рамката на дивана на парчета, вече нищо няма да ви попречи да изхвърлите всички отпадъци от холната мебел.

Едва след като дивана ви стане на малки парчета, можете да го изхвърлите в контейнера за боклук. Така можете да постъпите и с някои ненужни кухненски шкафове, вместо да плащате на хамали да изхвърлят това, което можете да направите и вие сами. Вече можете спокойно да внесете новия си диван и да му се наслаждавате.

Изхвърляне на стар диван в Пловдив и фотьойли

В краен случай, ако прецените, че нямате способност да се справите сами с изхвърлянето на стария диван, барабар с фотьойлите и останалите меки мебели, потърсете професионална помощ от хамали. В лицето на ТЕПЕТО винаги имате един сигурен партньор, който ще ви гарантира безпроблемното изнасяне на отпадъците.

Трудностите, с които може да се сблъскате при изхвърлянето на един диван, например, могат да бъдат много по-сериозни, отколкото си ги представяте. Така че, не действайте прибързано, за да не се окажете „по средата на нищото“. Внимателно преценете дали имате възможност да се справите сами и след това решете как ще действате.

ТЕПЕТО осигурява транспорт и хамали при изхвърляне на стар диван и ненужни вещи. Изпращаме мобилни екипи, които са способни да извършат всяка една задача, която спада в сферата на хамалските и транспортните услуги. Обадете ни се и научете повече за възможностите, при които може да ангажирате нашите работливи хамали.