Продължете към съдържанието

Евтино изхвърляне на старо обзавеждане от Къща до Пловдив

Сменили сте обзавеждането в дома си искате да се отървете от старите и ненужни вече вещи? Не разполагате с възможност, транспорт или просто не ви се занимава с почистването и изхвърлянето на отпадъците? Значи сте попаднали точно, където трябва! Ние от хамалска фирма ТЕПЕТО можем да ви помогнем в тази и всяка друга ситуация, която е свързана с изнасяне на вещи и тяхното извозване до сметище или друго място.

Изхвърляне на старо обзавеждане от Къща до ПловдивПроцедурата по почистване на стара къща от вещи, е меко казано сложна. Тя изисква предварително планиране и „желязна организация“, за да бъде осъществена максимално бързо и без никакви затруднения. Именно поради тази причина много хора се обръщат за помощ към професионалисти в сферата на хамалските и транспортните услуги, вместо да се захванат сами с нея.

Ако се възползвате от услугите на ТЕПЕТО ще получите „комплексно обслужване“, което включва не само изнасянето и извозването на боклуците до сметището, но и още:

  • мокро почистване на помещенията.
  • Демонтаж на определени вещи, които не могат да бъдат изнесени в цял вид.
  • Опаковане и рециклиране на отпадъците.

Нашата фирма може да ви предложи експедитивно почистване на жилище от стара покъщнина в Пловдив и региона. В зависимост от количеството на отпадъците процедурата по тяхното изхвърляне може да продължи няколко часа или дни. Почистването може да включва и дворното място, не само постройката. Режем храсти, дървета и изнасяме всякакви видове отпадъци, които са разположени в дома ви.

За да се ангажираме с конкретен срок, в който да свършим работата, за която сте ни наели трябва да огледаме „обекта“. Поради тази причина изпращаме човек на оглед, който да прецени на място с какво се захващаме и как най-лесно и бързо може да бъде осъществено всичко. Едва след това можем да ви изготвим оферта за изхвърляне на старо обзавеждане от Къща до Пловдив.

Изхвърляне на старо обзавеждане от Къща до Пловдив цениАко смятате, че можете да се справите сами с разчистването на отпадъците и в момента просто събирате информация и търсите полезни съвети, които могат да ви помогнат в процеса на работа, то позволете да ви споделим „малко опит“, който сме натрупали от дългогодишната практика. За да премине всичко гладко трябва да създадете наистина стабилна организация и преди всичко да разполагате с достатъчно свободно време и подходящ превоз, с който да извозите боклуците до сметището. Не мисля, че е нужно да отбелязваме, но все пак ще го направим, за да не кажете после, че сме ви „подвели“, но ще ви бъдат необходими сериозен брой помощници. Все пак става дума за почистване на цяла къща и ако нямате време за губене, то трябва задължително да намерите поне 3-4 души, които да ви помогнат за изнасянето на отпадъците.

Другото, което трябва да знаете, че отпадъците се сортират спрямо вида си. Не може да изхвърлите на едно място старите мебели и отрязаните храсти, дървета или строителни боклуци, които сте изровили от мазето. Има строги правила и закони, с които трябва да се съобразите. В противен случай със сигурност ще бъдете глобени от общината, като размерът на санкцията варира от 500 до 10 000 лева!

Каквото и да решите, ТЕПЕТО.com е винаги в готовност да окаже професионално съдействие във всяка една ситуация.