Продължете към съдържанието

Почистване и изхвърляне на боклуци от мазе в Пловдив

Хамалите на TEPETO.COM извършват планирани или непланирани почистване на мазета, тавани, къщи и жилищни кооперации от боклуци. Почистването на мазе от отпадъци зависи от много странични фактори. Например от местоположението; вида на отпадъците; тяхното количество и други дребни детайли, които малко или много оказват влияние върху цялата процедура! Ако се възползвате от офертата на TEPETO за почистване и изхвърляне на боклуци от мазе, ще си спестите не само време, но и много усилия, нерви и излишни разправии.

Изхвърляне на боклуци от мазеИзхвърляне на боклуци от мазе с помощта на TEPETO

В случай, че се възползвате от нашите хамалски и транспортни услуги, то ето с какво се ангажираме ние:

  • Осигуряване на подходящо превозно средство за извозването на отпадъците до сметище.
  • Квалифицирани кадри, които разполагат с необходимите умения, за да се справят с изхвърлянето на всякакви видове отпадъци и почистването на помещенията, в които се съхраняват.
  • Работа в срок. Без забавяния или допълнителни оскъпявания, които не са включени в предварително договорената оферта. Разбира се, ако желаете нещо допълнително, то ще бъде обсъдено и извършено срещу допълнително заплащане.
  • Изпращане на мобилни екипи на място.
  • Възможност за безплатно изхвърляне на стари мебели и ненужни вещи. Офертата важи в изключителни случаи и при определени условия. Позвънете на 0898 91 81 81 и научете повече за нея!

Защо да се възползваме от хамалските и транспортните услуги на TEPETO при изхвърляне на боклуци от мазе?

Причините, поради които може да се възползвате от хамалските и транспортните ни услуги могат да бъдат най-различни. Например – липса на време; не разполагате с подходящ транспорт; нямате физическата възможност да го направите или просто липса на желание! Но ето защо да се възползвате ТОЧНО ОТ ХАМАЛСКИТЕ И ТРАНСПОРТНИТЕ УСЛУГИ НА ИЗВОЗВА БГ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕ!

  • Експедитивно свършена работа в максимално кратък срок от време.
  • Ниски цени.
  • Отзивчиво и висококачествено обслужване.
  • Възможност за гъвкаво работно време, в което да бъде извършено почистването на мазето, съобразено с вашите възможности.
  • Възможност за осигуряване на транспорт под наем. Например, ако имате физическата възможност сами да извършите почистването на мазе, но липсата на превоз ви спира – TEPETO може да ви осигури такъв!

Изхвърляне на боклуци от мазеTEPETO изхвърля всякакви видове битови отпадъци. Освен за старите мебели, ние можем да се погрижим и за ненужните електроуреди; посуда; стари дрехи и каквото друго се сетите! Този тип боклуци се предават на депата, които се занимават с тяхното рециклиране и безопасно унищожаване. Достъпът до тях не е свободен, а в някои случаи дори платен!

Трябва да отбележим, че, ако става дума за почистване на мазе след ремонт и сред боклуците има и строителни такива, то самата процедура е различна. Първо, защото може да бъде наложително използването на специфична техника за разбиването и изнасянето на отпадъците и второ, строителните боклуци се извозват до специализирани депа, където се утилизират по ЕКО безопасен начин!