Продължете към съдържанието

Изхвърляне на боклуци от мазе в Пловдив и региона

Почистването на занемарено мазе може да отнеме много повече усилия, отколкото си мислите. Имали сме случаи, когато почти цял ден сме се „борили“ с отпадъците, които са превърнали просторно мазе в малко сметище за всякакви боклуци. Така че, трябва да споменем, че от почистване на мазе до почистване на мазе има огромна разлика и преди да си правите каквито и да било планове трябва да се съобразите с този факт! Всъщност това е основната причина, поради която не можем да ви дадем конкретна оферта за изхвърлянето на боклуци от мазе, без да сме се запознали предварително със ситуацията – вид на отпадъците; количество; местоположение и т.н.

Изхвърляне на боклуци от мазеТЕПЕТО е сред водещите фирми в сферата на хамалските и транспортните услуги в Пловдив и региона. За нас няма пречка, която да ни се изправи на пътя и да не успеем да я преодолеем! Разполагаме с необходимите пособия и опит, за да се справим с изхвърлянето на абсолютно всички видове отпадъци! Предупреждаваме ви да не се захващате сами, ако не сте сигурни, че бихте могли да се справите, тъй като има много „подводни камъни“, които меко казано могат да объркат ситуацията и да ви създадат непреодолими препятствия.

Изхвърлянето на боклуци от мазе изисква не само време, но и „физическа подготовка“. Не, че не бихте могли да се справите и сами с изнасянето на по-дребните отпадъци, но, ако в мазето има по-обемисти или т.нар. „извънгабаритни отпадъци“, то „играта загрубява“. Има вариант дори да не успеете да ги изнесете от там. В този случаи се прилагат определени методи и хитрини от хамалската дейност, които не само, че ще позволят изнасянето на въпросните отпадъци, но и до голяма степен ще улеснят задачата!

Както споменахме вече, изхвърляме всякакви видове отпадъци при почистване на мазета. Знаем в какво може да сте превърнали тази част от дома си и смятаме, че няма с какво да ни изненадате. Изхвърляме стари мебели; строителни отпадъци; метални части; автомобилни части; електроуреди; посуда; дрехи и какви ли не други предмети от бита!

Изхвърляне на боклуци от мазе в ПловдивПри положение, че това ще ви бъде „сефтето“, казано на булеварден език, що се отнася до хамалските и транспортните услуги, то навярно ви вълнува как биха се развили нещата, ако се възползвате от услугите ни. Наш представител ще пристигне на оглед. След като се запознае със ситуацията, ще ви предложи оферта и ще ви сподели как ще протече процеса на работа. Ще бъде избрано възможно най-подходящото за вас време и ще бъде поет срок, в който да бъде изпълнено почистването. В зависимост от нуждите ви може да бъде осигурен транспорт под наем или нашите хамали ще се нагърбят с цялостното разчистване на боклуците.

ТЕПЕТО предлага комбинирано почистване на мазета и тавани, както и на цяло жилище от ненужна покъщнина. Позвънете ни на 0897 87 59 78  и научете повече за офертите, които предлагаме!