Продължете към съдържанието

Хамалска фирма изнася и извозва старо легло и гардероб в Пловдив

Планирате преместване или пък сте си закупили нов гардероб и спалня, но първо трябва да се погрижите за старите мебели, преди да ги монтирате в дома си и имате нужда от помощ, то нашата фирма може да ви окаже необходимото съдействие. Предлагаме специализираните си хамалски и транспортни услуги при изхвърляне или преместване на стари вещи. Разбира се, в това число спадат легла, гардероби, секции, дивани и всякакво друго обзавеждане.

Изнася и извозва старо легло и гардероб в ПловдивВероятно щом сте попаднали при нас знаете колко и с какви трудности може да се сблъскате по време на работа. Някои от тях могат да се окажат непреодолими. Ако никога до този момент не сте организирали изнасяне с преместване на мебели, то думите ни може да ви се сторят меко казано „преувеличени“, но ви уверяваме, че напълно отговарят на действителността.

За да добиете по-добра представа за това, което ви очаква, ще се опитаме да ви опишем процеса по изнасяне и извозване на въпросните мебели „от-до“.

Когато става дума за мебели с размерите на гардероб, легло, секция, диван и т.н., първото нещо, което трябва да направите е да ги разглобите и подготвите за изнасяне. Бъдете внимателни при разглобяването на вещите. Особено, ако имате намерение да ги използвате отново. Миг невнимание може да ви коства твърде много. Например, ако се отчупи дадена част от секцията, има опасност тя да се окаже ключова при повторното й сглобяване. В този ред на мисли трябва да добави, че от гледна точка на безопасността, е желателно да опаковате вещите по целесъобразен начин, за да ги предпазите от евентуално нараняване при изнасянето и извозването им. За обезопасяването на леглата и секциите, ще ви свърши работа и най-обикновено „пукащо фолио“, с което да ги предпазите от надраскване при контакт с други мебели или повърхност. Разбира се, ако секцията ви има „стъклени“ части, то тях трябва да ги отделите от останалите и не само да ги опаковате, но и да бъдете изключително внимателни при изнасянето и товаро/разтоварния процес.

Въпреки че, ще ги изнасяте на части, тези действия ще ви струват доста физически усилия. Възможно е дори да имате нужда от помощ от друг човек. Все пак няма как да изнесете стария матрак сами.

Изнася и извозва старо легло и гардероб в Пловдив цениВсички тези условности могат да „отпаднат“ при две ситуации – ако смятате да изхвърлите въпросните вещи или наемете хамали. При изхвърлянето на стари мебели няма нужда да предприемате каквито и да било мерки, чрез които да осигурите „безопасността“ на вещите. Единственото, от което ще имате нужда и в двете ситуации, е транспорт! Без него няма как да свършите работа. За да се справите успешно с изнасянето на леглото и секцията от дома ви, ще ви трябва „най-обикновен“ микробус. Разбира се, намирането му може да се окаже по-трудно от „игла в копа сено“, ако нямате познат, който да ви услужи с такъв или „познат“, който познава човек, който може да ви помогне.

Това са само част от нещата, които съпътстват „едно обикновено“ изнасяне на стари мебели. Може да се каже, че има много други „подводни камъни“, които да ви „спънат“. С едно набиране на телефон 0898 91 81 81 обаче, може да „елиминирате пречките“. Наемете фирма, която изнася и извозва старо легло и гардероб  в Пловдив и всичките ви грижи ще отпаднат на момента!